!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (167/299) > >>

spoumi:
καλως ήρθες Στέλιο και υπομονή για την ατυχία σου.Κάθε εμπόδιο για καλό..
Ρε σεις ρεμάλια σας το είχα πει από την πρώτη φορά που σας έδειξα το μέρος!
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ!!!

εγώ λέω ετοιμαστείτε για κορωπί.

jSkyline:
Καλωσηρθες Στελιο, ειληκρινα κριμα για την ατυχια σου αλλα ηταν η εκδικηση του RC σου που του ηπιες το αιμα πριν το στρωσιμο !!! Αν ηταν καμια κληση για παρκαρισμα στο Mall θα σε βοηθουσα αλλα για τετοιου ειδους κληση δεν μπορω να βοηθησω (θα ακουσω πολυ κραξιμο και θα καταστρεψω και το κοννε μου). Ισως αν πας απο εκει να εχεις μια μικρη πιθανοτητα να τις παρεις αλλα ειναι καθαρα σε τι ορεξη θα τους πετυχεις.
Στα παιδακια που σε τρεχουν εκει, το ειχα ηδη πει οτι δεν πρεπει να πηγαινουν εκει μεσα, τα παρκινγκ (και τα 4) αυτα τα ξερω σαν την παλαμη μου (υπαρχουν αλλοι 2 χωροι εκει μεσα που ενδυκνεινται για σβουριδια και δεν τους ξερει κανενας, αλλα και παλι περναω πολυ σπανια) και τα χρησιμοποιω μονο για να παρκαρω το αυτοκινητο μου. Απο κοντα καποια στιγμη θα σας εξηγησω γιατι δεν πρεπει ουτε να πλησιαζετε εκει περα.

Spyrosmx:
Να καλωσορισω κ εγω με την σειρα μου τους νεοτερους ! Καλωσηρθατε Θεοδοση , d. , Κωστα , Nero + Josephine , Peter , Drf k Stelouko ! Oσο για της κλησεις...πραγματικα κριμα ! Καλα ξεμπερδεματα παιδια !

SteloukosMx5:
Ευχαριστω πολυ για τα καλωσορισματα.. Θα περασουμε πολυ καλα... Μεγαλωνει η παρεα... Τελικα τις πινακιδες και την αδεια θα τις παρω αυριο δοξα το θεο και το διπλωμα στις 30 αντι σε ενα μηνα... ΠΑαααλι καλα  :P Καλημερααα!

nikosgdo:
Καλησπερα,ονομαζομαι Νικος,ειμαι 25,απο χανια και κατοχος εδω και 2,5 χρονια ενος nbfl 1.6 high edition χρωματος racing green metallic χωρις λαστιχα :D...εχω μαθει για την συναντηση εδω στη κρητη οποτε ελπιζω να γνωριστω και με μερικους απο εδω κι απο κοντα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version