!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (165/299) > >>

J053F:
welcome drf και λοιποί!
Drf έχουμε γνωριστεί σε εκδήλωση άλλου car orientated club...

drf:

--- Quote from: J053F on April 15, 2009, 08:11:18 PM ---welcome drf και λοιποί!

--- End quote ---

πολύ πιθανόν josef , ελπίζω να τα πούμε σε καμία επόμενη βόλτα!  :police:

Manolis:

--- Quote from: drf on April 16, 2009, 10:52:26 AM ---
--- Quote from: J053F on April 15, 2009, 08:11:18 PM ---welcome drf και λοιποί!

--- End quote ---

πολύ πιθανόν josef , ελπίζω να τα πούμε σε καμία επόμενη βόλτα!  :police:

--- End quote ---

Στην οποία ελπίζουμε να βγάλεις μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες  ;)

SteloukosMx5:
Καλησπερα και απο εμενα.. Χθες μολις παρελαβα το νεο μου mx5 NC 1.8 mid r.coupe και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος καθως δεν προλαβα να το ευχαριστιθω γιατι κατοπιν καταγγελιας στο ΟΑΚΑ καθως χορευαμε με τον TSEKOS89 και τον general σκασαν μυτη μπατσοι και με ξυλωσαν ... Δεν υπαρχει αυτο 1μισι ωρα αφοτου το πηρα  :'(  :oops: Αν μπορει με καποιο τροπο να βοηθησει καποιος μπας και τα παρω πιο γρηγορα .. Στην τροχαια κιφησιας πηγαν τα χαρτια και οι πινακιδες..   Κατα τ'αλλα καλωςορισα   >:-

GENERAL:

--- Quote from: SteloukosMx5 on April 17, 2009, 12:30:03 PM ---Καλησπερα και απο εμενα.. Χθες μολις παρελαβα το νεο μου mx5 NC 1.8 mid r.coupe και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος καθως δεν προλαβα να το ευχαριστιθω γιατι κατοπιν καταγγελιας στο ΟΑΚΑ καθως χορευαμε με τον TSEKOS89 και τον general σκασαν μυτη μπατσοι και με ξυλωσαν ... Δεν υπαρχει αυτο 1μισι ωρα αφοτου το πηρα  :'(  :oops: Αν μπορει με καποιο τροπο να βοηθησει καποιος μπας και τα παρω πιο γρηγορα .. Στην τροχαια κιφησιας πηγαν τα χαρτια και οι πινακιδες..   Κατα τ'αλλα καλωςορισα   >:-

--- End quote ---

Εαν και τα ειπαμε και χθες καλως μας ορισες και απο εδω φιλε Στελιο!!! Εγινε μοντα τρελλη χτες αλλα ...δεν εχω λογια man!!! Παρολα αυτα την μυρωδια της καινουργιλας ειχα πολλη καιρο να την ...απολαυσω!!! Υπομονη φιλε και τα χαρτια σου πιστυω οτι συντομα θα τα εχεις και παλι στα χερια σου!!!

ΥΓ. Η "γερμανιδα" του αδερφου σου τα εσπαγε ασχημα!!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version