!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Alex:
Καλημέρα παίδες...Με λένε Αλέξη,είμαι από Καβάλα και έχω παραγγείλει 2.0mid.Ψιλο χεσμένος δηλαδή.Δε σας λέω τιμή γιατί αν το θυμήσω στο liako θα είμαστε δυο οι ψιλο χεσμένοι... :llol: .Α, 21 ιουνίων, μέχρι στιγμής. Είμαι και σε άλλα ελληνικά σαιτ με μου-χου γραμμένος(όσοι τα παρακολουθούν ίσως με θυμούνται αν και δε πόσταρα πολλές φορές αφού δεν έχω ακόμη mx5 και δεν ήθελα να γράφω βλακείες :punish: )αλλά δεν πειράζει να γνωρίζω κόσμο και να έχω επαφή.Ελπίζω και από κοντά σε καμιά εκδρομή.
VasmaV:
καλως ήρθατε alex και nero!!
:good:
josephine:
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η αδερφή του Κωνσταντίνου (Nero) και σε λίγες μέρες θα παραλάβω ένα κουκλί ΜΚ2.5 1.6 μαύρο. Θα είναι το δεύτερο miataki για μένα, καθώς είχα ένα ασημί ΜΚ2 το οποίο στούκαρα :-[ ! Ελπίζω να μην βιαστείτε να κρίνετε (χαχα κλασσική γυναίκα οδηγος κλπ), γιατι αν οδηγούσα σαν γυναίκα δεν θα είχα στουκάρει. Δυστυχώς έχω βαρύ πόδι (μήπως φταίνε τα 10ποντα τακούνια;!).
Anyway, χαίρομαι πολύ που βρήκε κάποιος από εσας τον αδερφό μου και μάθαμε για σας. Αλλά έχουμε και γνωστούς και συγγενείς απ' ότι είδα! Ξάδερφε Μανώλη ήντα κάνεις;;;;;
jSkyline:
Καλωσηρθες και εσυ!!! Μαυρο και εσυ σαν τον αδερφο σου ???
Μη μου πεις οτι πας και εσυ για trilogy !!! (αυτο θα ηταν εντυπωσιακο να εχετε τα 2/333 που υπαρχουν!) Σου ευχομαι καλες βολτες μολις το παραλαβεις.
spoumi:
καλώς ήρθατε παιδιά!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version