!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (160/299) > >>

Giorgos:

--- Quote from: kostasmiata on April 12, 2009, 09:55:48 PM ---Γεια σας ειμαι ο κωστας και εχω ενα κοκκινο NB 1,6.ευχομαι να μην εχετε καμια σχεση με το γνωστο κλαμπ...

--- End quote ---

Καλώς ήρθες Κώστα  :) :)
Ευτυχώς δεν έχουμε καμία σχέση με το κλαμπ, εμείς είμαστε ΠΑΡΕΑ  :) :) :)

Nero:
Γεια σας συνάδελφοι/συναδέλφισες!
Σήμερα μου είπαν για το νεο club σας και νάμαι!
H Mia είναι η αγαπημένη μου μαύρη καλονή Mk2.5 1.6. Trilogy.
Χαίρομαι που σας γνωρίζω δικτυακά και αναμένω να σας γνωρίσω και από κοντά.
Κάνετε κάποιες συναντήσεις; Θα κάνετε κάμία τώρα κοντά;

Theo:
Καλως ηρθες Nero!και συναντησεις κανουμε και εκδρομες!τη προηγουμενη Κυριακη πηγαμε στο Σουνιο οπου μπορεις να δεις λεπτομερειες στο αντιστοιχο τοπικ! :)

υ.γ. δεν ειμαστε club! ;)

Liakos:
Κωστα κ Nero καλωσηρθατε.Ειτε το πειτε club,ειτε παρεα,ειτε ενα τσουρμο πυροβολημενων miataκιδων, ειστε ευπροσδεκτοι. :)
Συναντησεις γινονται καποιες Παρασκευες αλλα πολυ φοβαμαι οτι λογω εορτων η επομενη θα καθυστερησει καπως.Σιγουρα μετα τις γιορτες θα ακολουθησει η 4η εκδρομη του mymx5. ;)

jSkyline:
Trilogy !!! wow !!!
Το ομορφοτερο ΜΚ2,5 για εμενα μου αρεσαν απιστευτα τα λευκα δερματα!!! Πηγαινε να μας το παρουσιασεις τωρα!!! :)
Συναντηση πιστευω θα εχουμε αμεσως μετα τις γιορτες οποτε πιστευω θα σε γνωρισουμε και απο κοντα !!!

--- Quote from: kostasmiata on April 12, 2009, 09:55:48 PM ---Γεια σας ειμαι ο κωστας και εχω ενα κοκκινο NB 1,6.ευχομαι να μην εχετε καμια σχεση με το γνωστο κλαμπ...

--- End quote ---
Μα καμια σχεση ομως :) Καλως μας ηρθες !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version