!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
lathreos:
καλοσηρθατε και απο εμενα!!! @Μαρινα, να το χερεσε το μιατακι σου, να δω κοπελα με μπλοκατο mx5 να driftαρει σε πιστα και τιποτα αλλο στον κοσμο ;D @Γιωργος, γεια σου συντεκνε, οραια πολι το Ηρακλειο αλλα το ομορφοτερο σημιο ειναι η Χανιωπορτα :tease: :tease: :tease:
Φυσηκα και κανω πλακα :llol: το μαυρο το ποθκαμισο και το ασημι πηστολι, αυτα την κρητη κανανε, να την φοβουνται ολοι :police: θα τα πουμε στην συναντιση
georgep800:
Παιδιά ευχαριστώ και πάλι για το καλωσόρισμα!
--- Quote from: Spyrosmx on April 09, 2009, 09:37:28 PM ---@george800: Γιωργο σε περιμενουμε κ εσενα :D
--- End quote ---
Παγκρήτια συνάντηση χωρίς τον Γιώργο δεν γίνεται φίλε μου... 8) Θα τα πούμε εκεί!
--- Quote from: lathreos on April 09, 2009, 10:12:52 PM ---@Γιωργος, γεια σου συντεκνε, οραια πολι το Ηρακλειο αλλα το ομορφοτερο σημιο ειναι η Χανιωπορτα :tease: :tease: :tease:
Φυσηκα και κανω πλακα :llol: το μαυρο το ποθκαμισο και το ασημι πηστολι, αυτα την κρητη κανανε, να την φοβουνται ολοι :police: θα τα πουμε στην συναντιση
--- End quote ---
Εγώ σύντεκνε ποτέ δεν είπα πως είμαι απο Ηράκλειο. Είμαι απο την νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης... :D
tsm:
Καλοσωρίζω όλη την παρέα!!!
Με λένε Θεοδόση και είμαι κάτοχος ενός NC 1800 mid χρώματος μαύρου.
Σας διαβάζω αρκετό καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να συστηθώ. ::-
stathis:
καλωσηλθες Θεοδοση :)
Liakos:
Kαλωσηρθες Θεοδοση.Καλιο αργα παρα ποτε... :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version