!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
aris17561:
καλησπερα παιδια ειμαι ο αρησ . σπουδαζω στο πανεπιστημιο πειραια και μου αρεσουν τα πισωκινητα αλλα κυριωσ το mx5 .Μενω στο π.φαληρο . δυστηχωσ ακομα δεν εχω mx5 αλλα πιστευω πωσ συντομα θα αποκτησω. τελικα εμενα ισωσ αυτη η οικονιμικη κριση να μου βγει σε καλο αφου πεσανε καπωσ οι τιμεσ...
Liakos:
Καλησπερα...ή μαλλον καλημερα Αρη!Σε ποιο τμημα του ΠΑ.ΠΕΙ. εισαι?Το mx5 ειναι σιγουρα το καλυτερο πρωτο βημα(κ οχι μονο) για τον κοσμο της πισω κινησης.Σου ευχομαι να βρεις το δικο σου κ να το χαρεις οπως κ ολοι εδω μεσα....Κ απαντωντας κ σε αλλο σου post μην αγχωνεσαι για τη στεγανοτητα της κουκουλας.Τα πραγματα ειναι ετη φωτος καλυτερα ακομα κ σε σχεση με αλλα ακριβοτερα ανοιχτα αυτοκινητα. ;) Φροντιδα μια στο τοσο χρειαζεται κ τπτ παραπανω. ;)
tsekos86:
καλο ηθες φιλε μου!!!αντε και με ενα δικο σου mx-5... ;D φυσικα ομως μπορεις να ερθεις και σε καμια συναντιση μας να πορωθεις περισσοτερο!!! :P
Theo:
καλως ηρθες Αρη!ειμαστε πολλοι απο εδω μεσα γειτονες σου!
RoadRunner:
welcome σε ολα τα παιδια :)
Hello και στον γειτονα και σου ευχομαι γρηγορα να εχεις και εσυ τον δικο σου μιχο
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version