!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (120/299) > >>

Konstantinos:
Καλώς μας βρήκες Γιώργο! Από τα specs του το Nc σου ακούγεται αξιοζήλευτο! Ειδικά τα δεσίματα είναι ..... :angel:Καλά χιλιόμετρα! Αν δεν σε προβληματίζουν τα έξοδα βενζίνης τότε είναι ευτυχία :good:Τι χρώμα το έχεις?

spoumi:
καλως΄ήρθες γιώργο!

Chairakov:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά καλός σας βρήκα και να είστε καλά.
Το αυτοκίνητο είναι ασημί και είμαι γέννημα θρέμμα από το  Περισσό ( το NC κυκλοφορεί Περισσό, Πόρτο Ράφτη, Πέραμα και Βουλιαγμένη, σ’αυτο οφείλονται και τα πολλά km). Θα μεταφέρω τα spec στην ανάλογη κατηγορία σύντομα και θα κάνω και ανάλογα σχόλια. Αν και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος σκοπός μου είναι να παρευρεθώ σε μια συνάντηση ( εύχομαι σε πιστά ) να ανταλλάξουμε οδηγικες εμπειρίες.

jSkyline:
Ωπ !!! Εισαι και γειτονας μου ...Σε ασημι 2 λιτρο βεβαια δεν θυμαμαι να εχω πετυχει κατι. Μονο σε true red και μαυρο, αλλα ισως και να μην το θυμαμαι !!! Οπως και να 'χει καλωσηρθες και περιμενουμε την παρουσιαση σου.

harry:
καλησπερα σε ολους τους ευτυχισμενους κατοχους mx5,ειμαι ο Χαρης απο Αθηνα και πριν απο 3 μερες εγινα κ εγω ενας ευτυχισμενος  ;D κατοχος ενος NBFL SPORTY.ελπιζω να εχετε ολοι ενα ζευγαρι πυντζαμες μεσα στο mx5 σας.εγω παντως εχω ;D.δεν μπορω να ξεκολλησω απο πανω του.συγχαρητηρια για το forum κ ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε κ απο κοντα. :oops:Σας αφηνω γιατι το αφησα μονο του :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version