!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (116/299) > >>

RoadRunner:
welcome Αντωνη  :) Προσφατα ειδα ενα NC με αυτο το χρωμα και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο  :good:

Liakos:

--- Quote from: A1D3L on February 27, 2009, 02:25:41 PM ---Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Αντώνης και διαθέτω ένα NC χρώματος Higland Green έκδοση Sporty (2.0).

--- End quote ---
Καλωσηρθες Αντωνη!Σε μια καλοκαιρινη συναντηση στο γνωστο μερος στη Γλυφαδα ειχε περασει μπροστα απο το παρκινγκ ενα 2λιτρο(απο τις ζαντες) highlang green με ταμπα καθισματα και θυμαμαι ολοι γυρισαμε κεφαλια να το χαζεψουμε λες κ περναγε μελαχρινη πρασινοματα στο 1.75 με 90-60-90 αναλογιες....Πιστευω ειναι ενας πολυ ομορφος συνδυαμος κ πολυ υποτιμημενος εδω στο Ελλαντα.... :(

takisnb:
Γεια και χαρα και απο εμενα.Ειμαι ο Τακης και εχω ενα nb 10th anniversary,με αρκετα καλουδια πανω του. ;)

Basilmx5:
Καλωσηρθες Τακη  :good:... Περιμενουμε να μας το δειξεις με φωτο.. κ να το δουμε κ απο κοντα σε συναντηση ή ακομα καλυτερα κ στην εκδρομη την επομενη Κυριακη..

haris_nc:
Welcome!!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version