!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (104/299) > >>

jSkyline:
Ωπα...Κωστη καλωσηρθες αμα ειναι να τα πουμε τωρα που ειμαι και εγω κατω ;) Αν το αμαξι σου ειναι λευκο με σποιλερακια και εχεις βαλει μπροστα σιτα και πανω εκει εχεις την πινακιδα, τοτε το εχω και φωτο το αμαξι σου γιατι σε ειχα πετυχει τον Σεπτεμβρη που ημουν κατω...

J053F:
Welcome folks!

dimsabas:
Κώστα και Γιάννη καλώς ήρθατε!
Γιάννη, με την προπόνηση θα βελτιωθείς κατακόρυφα, μη σε αποτρέπει ενδεχόμενη αποτυχία την πρώτη φορά.
Να σας εκμυστηρευθώ και κάτι: ενώ στο δρόμο έκανα παντιλικάκια σε διασταυρώσεις από την πρώτη μέρα και νόμιζα ότι είχα γίνει μεγάλος ντριφτάς, την πρώτη φορά που πήγα στην πίστα (Μέγαρα για την ακρίβεια), ξενέρωσα τη ζωή μου. Προσπαθούσα να το γυρίσω με γκάζι στην κορυφή της στροφής (υπερστροφή ισχύος), κάτι το οποίο ασφαλώς είναι αδύνατο για τα Μέγαρα. Κατηγορούσα το αυτοκίνητο, ότι στην πίστα είναι ξενέρωτο και τέτοια χαρούμενα, ενώ η αλήθεια ήταν ότι εγώ έφταιγα και έπρεπε να ξεκουλαθώ. Πειραματίστηκα και βρήκα κάποια άκρη... έννοια σου, κανείς μας δε ντρίφταρε από την κοιλιά της μαμάς του! :llol:

lathreos:
ευχαριστω πολυ για την υποδοχη!!!βλεπω οτι εισται αρκετα φιληκοι :). σκεφτομαι για fgr στο 4.6,εδω κρητη οι αποστασεις ειναι κοντινες οποτε δεν πηστευω να εχω προβλημα cruising ασε που θα εχει και η πεπτη πλεον λογο υπαρξης :P. τα 17αρια δεν τα αλλαζω με τιποτα και στο κατω κατω το 205-40-17 εχει σχεδον το ιδιο βημα με το 195-50-15. emilmx ψινωμαι να ανευουμε παρεα με τα αμακσακια μας για την εκδρομη,στην πορια θα δουμε...jskyline οντος το δικο μου φοτωγραφισες,στα χανια δεν κυκλοφορει αλλο λευκο..  8) αν θες και τις εχεις περασει στο pc σου, στειλε μου τις με προσωπικο μυνημα

option-D:
Καλημέρα, το όνομά μου είνα Μάνος κι οδηγώ ένα bmw e30 2300cc 6κύλινδρο.. Πολύ πιστό στο drift αμάξι.. Βέβαια το έχω βάλει για σπρώξιμο με σκοπό να πραγματοποιήσω την πολυετή επιθυμία μου για ένα miata..
Φίλος του Δημήτρη (dimsabas)..  :tease:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version