!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Manolis:
Γειά σου Δημήτρη!!
(Πολλοί εδώ μέσα πρέπει να αγοράσουν χέρια αλλά μόνο εσύ είχες το θάρρος να το πεις :P)
Dionisis:
Welcome Γιάννη!!! :) :)
jSkyline:
--- Quote from: Manolis on February 20, 2009, 01:51:36 PM ---Γειά σου Δημήτρη!!
(Πολλοί εδώ μέσα πρέπει να αγοράσουν χέρια αλλά μόνο εσύ είχες το θάρρος να το πεις :P)
--- End quote ---
Και εσυ εχεις αλτσχαιμερ αλλα δεν το παραδεχεσαι, για αυτο βαφτιζεις τα μελη οπως θες :llol:
Καλωσηρθατε παιδια, χαιρομαι που αρχιζει και μεγαλωνει η παρεα με τα ΜΚ 2 / 2,5 ;) και εντυπωσιαζομαι που εισαστε και πολλοι "μπλοκατοι" !
(Αντε παμε και για αλλη συναντηση με τους παλιους να υπερτερουν, ετσι και αλλιως οι παλιοι δεν φοβουνται να τα βαλουν πιστα :P )
RoadRunner:
Welcome Γιαννη με τον μιχο σου ;D
Μην μασας, εχεις κατι που δεν εχουμε σιγουρα οι πιο πολλοι. 14αρες ζαντες :D Μην νομιζεις ομως οτι εχουμε και απο τα αλλα... να δεις πως τα λενε... Αυτα που χανουν τα τιμονια ρε... Τα κουλα μας :P Θες και γρηγορα ποδια ομως...
Τωρα που το σκεφτομαι θα φωναζω σαν το σαϊνη...
Εμπρος καλα μου χερια και ποδια.... στροφη στον οριζοντα...
lathreos:
sorry για το καθηστεριμενο μηνιμα.. Με λενε Κωστα και ειμαι απο τα Χανια(για σου αδελφε,συντοπητη και συντεκνε emilmx) :). η λατρεια μου ειναι ειναι ενα ασπρο μκ2 1600 του 2001. βασικα στον δρομο μου για να κλεισω ενα rx8 cosmos το ειδα σε μια μαντρα ενους γνωστου μου, λεο δεν χανω τιποτα και το κανω μια βολτα... εμεινα με το στωμα ανοιχτο. ηταν καλοκαιρακη και η ασφαλτος εβραζε και καταλαβενετε.... πρωτη δευτερα την αφηνε κατω.το αιρωτευτικα κατευθιαν. απιστευτο αυτοκηνιτο με φοβερη οδικη συμπεριφορα και ατελιωτο παιξημο. τωρα θελω να του βαλω καθησματα,πλακα ασπρη στο κοντερ απο mk2.5 και επισης torsen και ισως κοντητερο κωρονοπηνιο επιδη φοραω 17αρες ζαντες...θελω να ροτησω αν ειπαρχουν ημιτασιον καθησματα για μκ2.5 και αν ναι πια ι τιμη τους. ευχαριστω για τον χρονο σας
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version