!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (100/299) > >>

jimkon20:
Δημητρης και εγω...
Με NBFL 1.6....
νοιωθω μειονεκτικα με τοσα nc....

Manolis:
Καλώς ήρθες Δημήτρη

--- Quote from: jimkon20 on February 19, 2009, 01:34:16 AM ---Δημητρης και εγω...
Με NBFL 1.6....
νοιωθω μειονεκτικα με τοσα nc....

--- End quote ---

Τι να πει και ο mod μας που έχει έρθει σε μίτιγκ μόνος του αντιμέτωπος με 10+ NC  ;)

Πάντως δεν είστε πιά και τόσο λίγοι και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεστε και περισσότεροι  :good:

Liakos:
Καλως το Δημητρη!Δημητρη δεν υπαρχει λογος να αισθανεσαι μειονεκτικα(μη σε ακουσει κανας dimsabas ή vagmann θα σε κρεμασουν στην πλατεια για παραδειγματισμο... :tease:).Καθε miata εχει τη χαρη του ειτε αυτο ειναι 1ης,2ης ή 3ης γενιας,ειτε εχει μαλακη οροφη ή σκληρη,ειτε ειναι μαυρο ή κοκκινο, ειτε κοστιζει 30Κ ειτε 8Κ....Eξαλλου το mymx5 ξεκινησε σαν παρεα.Καποιοι ερχονταν σε "ανεπισημες" βολτες πριν τη δημιουργια του forum χωρις καν να εχουν miata κ πλεον βρισκονται εδω και ως κατοχοι.Την Παρασκευη στην συναντηση μας θα βρεθει μελος του forum κατοχος αλλου αυτοκινητου ο οποιος δηλωνει φιλος του miata.Το miata απλα ειναι ενα κοινο στοιχειο και μια αφορμη στο να βρεθουν καποιοι ανθρωποι παρεα και να περασουν ομορφα. ;)
Στη θεση σου δεν θα αισθανομουν καθολου μειονεκτικα στη θεση του οδηγου του nbfl σου,ωντας μερος του κονβοι της επομενης μας εκδρομης(που θα ανακοινωθει συντομα), παιρνοντας το στροφηλικι της διαδρομης με την οροφη κατω....Think about it..!  ;) :)

jimkon20:
ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ....
 :exaclty:

Basilmx5:
Καλωσηρθες Δημητρη κ απο μενα... :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version