!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Basilmx5:
Καλωσηρθες Μανο... Μη τον παρεξηγεις τον Μανωλη, ετσι κανει, σταματαει ξενους κ τους μοιραζει flyers :llol: :llol: :llol: :llol:... ειναι παλιοχαρακτηρας :llol:...
manos:
Βασιλη,
Οχι μονο με σταματησε, μπηκε αναποδα 50 μετρα στην Ιερα Οδο, και καβαλησε το διαχωριστηκο για να ερθει στο τζαμι μου, με κοιταει - τον κοιταω..... (φοραγε και κρανος) ,βαζει το χερι μεσα στο μπουφαν (ανεκφραστος) και εγω χεστικα, τωρα θα βγαλει κανενα κουμπουλι -λεω-......
κανει μια ετσι και μου βγαζει το Flyer.... ενταξυ λεω (......ουφ.....) δικος μας ειναι...
και μετα τα γνωστα....
RoadRunner:
--- Quote from: Manolis on January 29, 2009, 01:10:00 PM ---
--- Quote from: manos on January 29, 2009, 12:02:36 PM ---Γεια σας παιδια καλος σας βρισκω.
Μια μερα στο δρομο (και μαλιστα 2 φορες - μια ιερα οδο, και μια χαλανδρι ) με σταματησε ο Μανωλης και μου εδωσε Flyer με το site μας....
οποτε να'μαι και εγω!
--- End quote ---
Ένα μαύρο αν θυμάμαι καλά ;)
Θυμάσαι τι σου είπα την δεύτερη φορά?Ότι δεν θα σταματήσω να σου δίνω flyer μέχρι να γράψεις....οπότε τώρα σταματάω :good:
Καλώς ήρθες και καλές δημοσιεύσεις.
RoadRunner flyers έχουμε ναι,σε κάποια από τις προσεχεις συναντήσεις που θα μπορέσεις να έρθεις θα σου δώσουμε.
--- End quote ---
ok
VasmaV:
--- Quote from: manos on January 29, 2009, 02:59:51 PM ---Βασιλη,
Οχι μονο με σταματησε, μπηκε αναποδα 50 μετρα στην Ιερα Οδο, και καβαλησε το διαχωριστηκο για να ερθει στο τζαμι μου, με κοιταει - τον κοιταω..... (φοραγε και κρανος) ,βαζει το χερι μεσα στο μπουφαν (ανεκφραστος) και εγω χεστικα, τωρα θα βγαλει κανενα κουμπουλι -λεω-......
κανει μια ετσι και μου βγαζει το Flyer.... ενταξυ λεω (......ουφ.....) δικος μας ειναι...
και μετα τα γνωστα....
--- End quote ---
Εϊναι και τρομακτικός ό άτιμος :P :P :P :llol:
Liakos:
Βασιλη κ οχι μονο αυτο.....εχει και επιχειρηματα.... ???
--- Quote from: Manolis on January 29, 2009, 01:10:00 PM ---Θυμάσαι τι σου είπα την δεύτερη φορά?Ότι δεν θα σταματήσω να σου δίνω flyer μέχρι να γράψεις....
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version