!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
manos:
Γεια σας παιδια καλος σας βρισκω.
Μια μερα στο δρομο (και μαλιοστα 2 φορες - μια ιερα οδο, και μια χαλανδρι ) με σταματησε ο Μανωλης και μου εδωσε Flyer με το site μας....
οποτε να'μαι και εγω!
Ειμαι κατοχος ενος 1.8 NC Mid εδω και 8 μηνες , εχω ερωτευτει το αμαξι μου και χαιρομαι πολυ που ειμαι επιτελους και με αλους σαν εμενα. :zalistika: :zalistika: :zalistika:
Ειμαι απο τον Πειραια και ειμαι καλα!!!
VasmaV:
Καλώς ήρθες Μάνο, ασε είμαστε πολλοί οι 'ερωτευμένοι' εδώ μέσα!! :)
RoadRunner:
Καλως τον Μανο :)
ps και off topic
Εχουμε flyer??? ρε βαλτε το καπου να το αποθηκευσουμε και να το μιρασουμε και εμεις. Στο φαληρο εχει γεμισει ο τοπος μιχους ;D
Manolis:
--- Quote from: manos on January 29, 2009, 12:02:36 PM ---Γεια σας παιδια καλος σας βρισκω.
Μια μερα στο δρομο (και μαλιστα 2 φορες - μια ιερα οδο, και μια χαλανδρι ) με σταματησε ο Μανωλης και μου εδωσε Flyer με το site μας....
οποτε να'μαι και εγω!
--- End quote ---
Ένα μαύρο αν θυμάμαι καλά ;)
Θυμάσαι τι σου είπα την δεύτερη φορά?Ότι δεν θα σταματήσω να σου δίνω flyer μέχρι να γράψεις....οπότε τώρα σταματάω :good:
Καλώς ήρθες και καλές δημοσιεύσεις.
RoadRunner flyers έχουμε ναι,σε κάποια από τις προσεχεις συναντήσεις που θα μπορέσεις να έρθεις θα σου δώσουμε.
Liakos:
Καλωσηρθες Μανο λοιπον και στο σωστο topic! :good: Aσε απο ερωτα και καψουρα εδω μεσα γι αυτο το miataκι....ολοι γιατρο θελουμε!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version