!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (48/299) > >>

the_elgreco:
Παιδιά γειά σας :) ειμαι ο Χάρης και είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενος super blue(οχι miata)  ;D Kawasaki KaZr 115cc ;D  που βέβαια απέχουν πάρα πολύ απο τα 1800άρια και τα 2λίτρα na,nb και nc σας. Καλή επιτυχία παιδια με το καινούργιο σας site.

spoumi:
καλως ηρθες λοιπον...
εκαστος στο ειδος του.. ;)

Konstantinos:
Καλώς τον μηχανόβιο! :D

Giorgos:

--- Quote from: the_elgreco on December 10, 2008, 11:14:40 PM ---Παιδιά γειά σας :) ειμαι ο Χάρης και είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενος super blue(οχι miata)  ;D Kawasaki KaZr 115cc ;D  που βέβαια απέχουν πάρα πολύ απο τα 1800άρια και τα 2λίτρα na,nb και nc σας. Καλή επιτυχία παιδια με το καινούργιο σας site.

--- End quote ---

Καλώς ήρθες φίλε Χάρη, τα ασφάλιστρα που έχεις και το ποσό γεμίσματος ρεζερβουάρ, ζηλεύωωωωωωω λέμε  ;D ;D ;D

ReaLity:
Christos aka ReaLity!

MX5 Brilliant Black 1.8 High, 2007 (almost 2 years....& 45k km)
Αν και οποτε μπορεσω να ηρεμησω λιγο με τη δουλεια και τις αναγκαιες υποχρεωσεις ελπιζω να γνωρισω αρκετους απο εδω μεσα και απο κοντα! Μενω και εγω ΝΠ πολυ κοντα στον Liako.

ΥΓ: Δεν εχω πολλα να πω για εμενα απλα το οτι οπου και οποτε μπορω driftaro! Για αυτο και χρειαζομαι επειγοντως λαστιχα....χεχε

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version