!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (45/299) > >>

Konstantinos:
Kαλώς όρισες Πάνο! Ένα μαύρο Niseko  είναι από τα πιο όμορφα Miata! Πάντα ήθελα τις ζάντες του :P

Akalyptos:
Παιδιά καλώς ήρθατε όλοι στην παρέα.

dimsabas:
Πολύ χάρηκα που βρήκα μια τέτοια παρέα και ανθρώπους που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τα Miata. :D
Μια απορία μόνο: αφού θεωρείται το Sporty σαν το πιο ολοκληρωμένο MX (που δε νομίζω ότι είναι, οδηγικά ναι, γενικά όχι), γιατί δεν το πήρατε; ;D ;D Μάλλον αυτή η ερώτηση θα πρέπει να απαντηθεί αλλού...χαχα! ;D

Giorgos:
Παιδιά, το καλύτερο αμάξι για όλους εμάς είναι το miata. Ας μην μπούμε σε αντιπαραθέσεις ποιο (NA, NB, NC) είναι καλύτερο γιατί δε θα βγάλουμε άκρη.

Konstantinos:
Σε εμένα Δημήτρη ανήκει η γνώμη! ;DΚαθαρά προσωπική! το NC μου με κάνει να το ερωτεύομαι κάθε μέρα λίγο πιο πολύ από την προηγούμενη, αλλά επειδή γκρινιάζουμε μετά από ένα διάστημα συμβίωσης για κάποιες ελλείψεις του (κυρίως στην μετάδοση) πιο "ολοκληρωμένο" όσον σφορά στο παιχνίδι είναι το σπορτυ! Και δεν το πήρα γιατί βρήκα μια γερή έκπτωση στο νεότερο μοντέλο και η λογική κυριάρχησε!!Βέβαια ποτέ δεν το μετάνιωσα!Αλλά όπως είπε και ο Γιώργος όλα τα Miata είναι τόσο όμορφα που όλα αυτά είναι λεπτομέρεις!Είναι η πιο δεμένη οικογένεια αυτοκινήτων!Και πάλι κάλες βόλτες και να χαίρεσαι το μωρό σου! :D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version