!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (276/299) > >>

GENERAL:

--- Quote from: termi on November 19, 2009, 02:05:15 AM ---Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια....
Καλώς ήρθες Κοσμά!
Καλή συνέχεια να έχουμε! :good:

--- End quote ---

Ασε τα ευχαριστω και βαλε....ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! :tease: :grrrrrr: :hilarious: :please: :tanevramou: :hello: :guns: :good: :axe: :P :excited: :punish: :llol: :zalistika: :exaclty:

ΥΓ. Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες αλλα ...βαλε βιντεο  :urtm:!!!!

termi:

--- Quote from: GENERAL on November 19, 2009, 12:36:00 PM ---
--- Quote from: termi on November 19, 2009, 02:05:15 AM ---Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια....
Καλώς ήρθες Κοσμά!
Καλή συνέχεια να έχουμε! :good:

--- End quote ---

Ασε τα ευχαριστω και βαλε....ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! :tease: :grrrrrr: :hilarious: :please: :tanevramou: :hello: :guns: :good: :axe: :P :excited: :punish: :llol: :zalistika: :exaclty:

ΥΓ. Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες αλλα ...βαλε βιντεο  :urtm:!!!!

--- End quote ---
Tι να παρεξηγηθώ....; Πλάκα μου κάνεις....κλαίω κάθε φορά με τα ποστ αυτά.... :hilarious: :hilarious: :hilarious: :hilarious:

plokamhs:
Καλησπέρα σας! Μάνος από Αθήνα(Ίλιον συγκεκριμένα),ευτηχής κάτοχος mk2 1.6!!!
Πρέπει να είμαι και απ' τους μικρότερους,καθώς μετράω κάτι λιγότερο από 19 χρόνια ζωής  :P

stathis:
welcome!

με το καλο να τα πουμε και σε καποια απο τις συναντησεις μας

VasmaV:

--- Quote from: plokamhs on November 25, 2009, 05:57:39 PM ---Καλησπέρα σας! Μάνος από Αθήνα(Ίλιον συγκεκριμένα),ευτηχής κάτοχος mk2 1.6!!!
Πρέπει να είμαι και απ' τους μικρότερους,καθώς μετράω κάτι λιγότερο από 19 χρόνια ζωής  :P

--- End quote ---
υπάρχουν και τέτοιες ηλικίες; :P :P

Καλωσόρισες Μάνο!! :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version