!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
kakwkei:
Και επισημη γνωριμια πλεον!! Αγορασα επιτελους το δικο μου ΜΧ5 :excited: :excited:! Ειναι μοντελο 2008, NC mid, +DSC, με 7000 μολις χιλιομετρα, σε ολοκαινουργια κατασταση!!!! Πιστευω οτι πετυχα εξαιρετικη ευκαιρια!
Να ευχαριστησω τον κολλητο μου τον Θοδωρη (theo) που ετρεχε μαζι μου σε ολη τη διαδικασια κ σε ολα τα αυτοκινητα που μου ειδα (thank u m8, 2 ιδια αυτοκινητα εχουμε πλεον!!), και τους Liako, Manoli, Dimsabas και Leonida11b για ολη τη βοηθεια και τα αναριθμητα μηνυματα που ανταλαξαμε μεχρι να καταληξω κ να κλεισω το αυτοκινητο αυτο!!! Ευχαριστω πολυ παιδια, ναστε καλα!
:hello: απο τον Λευτέρη!
Spyrosmx:
--- Quote from: kakwkei on November 08, 2009, 03:42:12 PM ---Και επισημη γνωριμια πλεον!! Αγορασα επιτελους το δικο μου ΜΧ5 :excited: :excited:! Ειναι μοντελο 2008, NC mid, +DSC, με 7000 μολις χιλιομετρα, σε ολοκαινουργια κατασταση!!!! Πιστευω οτι πετυχα εξαιρετικη ευκαιρια!
Να ευχαριστησω τον κολλητο μου τον Θοδωρη (theo) που ετρεχε μαζι μου σε ολη τη διαδικασια κ σε ολα τα αυτοκινητα που μου ειδα (thank u m8, 2 ιδια αυτοκινητα εχουμε πλεον!!), και τους Liako, Manoli, Dimsabas και Leonida11b για ολη τη βοηθεια και τα αναριθμητα μηνυματα που ανταλαξαμε μεχρι να καταληξω κ να κλεισω το αυτοκινητο αυτο!!! Ευχαριστω πολυ παιδια, ναστε καλα!
:hello: απο τον Λευτέρη!
--- End quote ---
Kαλοταξιδο Λευτερη ! Ακουγεται πολυ καλη περιπτωση . Σε περιμενουμε στην επομενη συναντηση να το καμαρωσουμε ! Ευχομαι να το χαρεις...οπως του αξιζει :guns:
spoumi:
Καλως ήρθες Λευτέρη στην παρέα μας!!περιμένουμε να δουμε το αμαξάκι σου ;) ως τότε καλές βόλτες.
Manolis:
Καλώς το Λευτέρη!
Σε περιμέναμε με τον Θοδωρή την Παρασκευή αλλά τελικά μας την έκανες :grrrrrr:
Δεν πειράζει όμως θα τα πούμε την επόμενη φορά.
Το αμάξι σου είναι χαρτί και καλή ευκαιρία.Να το χαίρεσαι,να το προσέχεις και να έχεις πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Καλορίζικο!!
kakwkei:
Ευχαριστω παιδια, ναστε καλα! Οντως την Παρασκευη πηρα απουσια, ημουν απαραδεκτος, αλλα θα δωσω με τον Θοδωρη το παρον σε οτιδηποτε αλλο κανονιστει! Κ αν κανονιστει κ κανενα καφεδακι Μανωλη, εννοειται ειμαι μεσα! :excited: P.S. 17κ κοστισε το αμαξι κ η μεταβιβαση δικη μου!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version