!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Basilmx5:
Καλωσηρθες Σταυρο... αν θελεις δειξε μας λιγο απτο μιατακι σου...
leonidas11b:
--- Quote from: Basilmx5 on October 06, 2009, 02:26:47 PM ---Καλωσηρθες Σταυρο... αν θελεις δειξε μας λιγο απτο μιατακι σου...
--- End quote ---
ΟΧΙ λίγο πολύ...... :P
Stav:
thanx παιδια...
φωτο δυστυχως δεν εχω προχειρες αλλα επιφυλασσομαι :) :)
οσον αφορα τα specs... φοραει το μικρο supercharger της Jackson Racing στα 8,5 psi...και ειναι περιπου στα 215 αλογα (επικειται δυναμομετρηση για του λογου το αληθες :) :) )...εχω i/c απο Ηρακλη, και το management το εχει αναλαβει το γνωστο piggyback εγκεφαλακι της Greedy (emanage blue), με ολα τα συμπραγκαλα του (map sensors, boomslang κτλ κτλ) αλλα και 02 clamp απο τον olderguy του turbomiata.com..
Απο αναρτηση εχω τα ΚΥΒ AGX με TEIN ελατηρια...φρενα απο μαμα τα 270αρια, εξατμιση απο καταλυτη κ πισω με 2πλη αποληξη (δεξια-αριστερα), και ζαντες ultralite 15αρες με YOKO Parada (μπροστα , γιατι τα πισω εμειναν με τα λινα και πλεον εχω Michelen για ευνοητους λογους :D :D :D )
Basilmx5:
Super ακουγεται..μαλλον κ θα φαινεται.. :good:
Stav:
χαχαχαχα.....το σκοτωσα το Greddy...και το εκανα greedy...(αν κ εδω που τα λεμε, το greedy δεν ειναι κ ψεματα, οσον αφορα την βενζινη τουλαχιστον :D :D)
thanx Basil....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version