!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
ugo_sivocci:
Καλησπερα κι απο μενα. Μολις χθες αποκτησα ενα Μκ1 ΜOD 1992 σε αρκετα καλη για την ηλικια του κατασταση. Καλως σας βρηκα και εαν υπαρχουν και προγραματισμενα meetings θα χαρω πολυ να τα πουμε και απο κοντα. Γιαννης.
leonidas11b:
Welcome Γιάννη!! ;)
Τι χρωματάκι είναι το εργαλείο σου?
Liakos:
Kαλωσηρθες Γιαννη.Καλοταξιδο το miataκι σου!Να το χαιρεσαι!Προγραμματισμενες συναντησεις δεν υπαρχουν, αλλα αν παρακολουθεις το φορουμ θα ενημερωνεσαι απο τις αντιστοιχες ανακοινωσεις. ;) Κ μιας που αναφερθηκε, την ερχομενη Παρασκευη(28/8), ετοιμαζεται η πρωτη βολτιτσα μετα την "παυση" για τις καλοκαιρινες διακοπες...Ανακοινωση απο Δευτερα. ;)
ugo_sivocci:
--- Quote from: leonidas11b on August 22, 2009, 05:28:07 PM ---Welcome Γιάννη!! ;)
--- End quote ---
Γκρι σκουρο μεταλλικο. Ξαναβαμενο σιγουρα αλλα who cares?? Δειχνει σαν καινουργιο ('92 MOD γαρ). Ευχαριστω για το καλωσορισμα παιδια. Θα εχω το νου μου για meetings. Εχετε καποιο συγκεκριμενο μερος ή το κανονιζετε στο φτερο?
leonidas11b:
--- Quote from: ugo_sivocci on August 22, 2009, 05:43:15 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on August 22, 2009, 05:28:07 PM ---Welcome Γιάννη!! ;)
--- End quote ---
Γκρι σκουρο μεταλλικο. Ξαναβαμενο σιγουρα αλλα who cares?? Δειχνει σαν καινουργιο ('92 MOD γαρ). Ευχαριστω για το καλωσορισμα παιδια. Θα εχω το νου μου για meetings. Εχετε καποιο συγκεκριμενο μερος ή το κανονιζετε στο φτερο?
--- End quote ---
Θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά δυστυχώς και εγώ ψαράκι είμαι!!!! :) :)
Ο Λιάκος λογικά θα μπορεί να σε βοηθήσει σαν Admin που ειναι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version