!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
georgio:
--- Quote from: Takaros on July 09, 2009, 11:32:15 AM ---Γεια σας...Ειμαι ο τακης(τακαρος)...προς το παρον εχω ενα κολτ αλλα τον νεο χρονο σκοπευω να παρω ενα ΜΧ5...γραφτηκα για να δω λεπτομερως τι παιζει με αυτην την τρελα.....
--- End quote ---
Καλως ηρθες τακαρε... αντε με το καλο να το αποκτισεις γιατι μονο τοτε θα νιωσεις τι εστει..miatamania!!!!!!! :exaclty: :exaclty:
Takaros:
--- Quote from: GENERAL on July 09, 2009, 01:36:55 PM ---
--- Quote from: Takaros on July 09, 2009, 11:32:15 AM ---Γεια σας...Ειμαι ο τακης(τακαρος)...προς το παρον εχω ενα κολτ αλλα τον νεο χρονο σκοπευω να παρω ενα ΜΧ5...γραφτηκα για να δω λεπτομερως τι παιζει με αυτην την τρελα.....
--- End quote ---
Βρε παλιοκαγκουρα δεν σου φθανει που τσακιζες ανυποψιαστους με το COLT σου (...δεν ετυχε να "πατησουμε" μαζι!!) θελεις να παρεις και ΜΧ-5 και να driftaris τρελλα...??? Καλως ηρθες φιλε και απο εδω και χαρηκα που μετα απο τοσο καιρο θα τα λεμε και απο εδω!!!
ΥΓ. Τον Takaro τον ξερω απο το club με τα COLT και γιαυτο τον ...καλωσορισα ετσι!!! :exaclty:
--- End quote ---
Οπως το λες....δεν ετυχε...... ;D...οχι οτι απεφευγα να πατησω με το πρωην τερατακι σου..... :angel:
Να δουμε τωρα με τον μιχο που θελω να παρω.....
haris_nc:
Τακη πιο ζαχαρωνεις?
Takaros:
mkIII to 1.8...το καλο ειναι οτι δεν το βιαζομαι και ελπιζω να πεσω σε καμια καλη περιπτωση.....να δουμε...
johnnie b:
:good: geia se olous eimai o yiannis me ena 1.8 mid , paidia kamia kalh ekdromh pote tha organothei?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version