!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Liakos:
Kαλωσηρθες Χρηστο! ;) Αντε με το καλο να το παρεις! ;D Απο Σερρες? Ε οι πρωτες βελτιωσεις ειναι μια αναρτησουλα κ 4 καλα λαστιχακια κ εισαι ετοιμος για το αυτοκινητοδρομιο Σερρων. :exaclty:
dimitiris_b:
--- Quote from: Liakos on June 23, 2009, 02:14:52 AM ---Kαλωσηρθες Χρηστο! ;) Αντε με το καλο να το παρεις! ;D Απο Σερρες? Ε οι πρωτες βελτιωσεις ειναι μια αναρτησουλα κ 4 καλα λαστιχακια κ εισαι ετοιμος για το αυτοκινητοδρομιο Σερρων. :exaclty:
--- End quote ---
ετσι λιακο ακομα δεν το πηρε ο ανθρωπος να αρχισουμε να του βαζουμε τα σωστα πραγματα στο μυαλο...ειναι και η πολη που μενει πολυ προκλητικη στο θεμα πιστας..
haris_nc:
Καλωσηρθατε Χρηστο και Γιωργο!!!!!
georgio:
--- Quote from: jSkyline on June 23, 2009, 12:07:07 AM ---
--- Quote from: georgio on June 22, 2009, 11:49:04 PM ---γεια σας παιδια ειμαι ο Γιωργος απο μπραχαμι κ κατοχος ενος mx5 1.6 καλος σας βρηκα!!
--- End quote ---
Αν και δεν φαινεται καλα στο video πρεπει να εχεις ΝΒFL high μετα το 2003 ειδα σωστα ???
--- End quote ---
ναι φιλε μου τελος 04 ειναι αν κ τωρα ακουω 1 φορα το ΝΒFL high!!κανε μου μια εξιγιση pls κ πεσ μ τ διαφορες εχει!!! ειμαι καινουργιος κατοχος!
georgio:
--- Quote from: jSkyline on June 23, 2009, 12:07:07 AM ---
--- Quote from: georgio on June 22, 2009, 11:49:04 PM ---γεια σας παιδια ειμαι ο Γιωργος απο μπραχαμι κ κατοχος ενος mx5 1.6 καλος σας βρηκα!!
--- End quote ---
Αν και δεν φαινεται καλα στο video πρεπει να εχεις ΝΒFL high μετα το 2003 ειδα σωστα ???
--- End quote ---
ναι τελος 04 ειναι! αν κ τωρα ακουω 1 φορα τς τυπους ΝΒFL high!! τ διαφορα εχουν?? μπορεις να μ πεις κ πωσ βαζω φωτο. στο προφιλ??
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version