!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Liakos:
Hλια,καταννοω την αναγκη σου να "φυγει" το miataκι για να παρει τη θεση του αλλο miataκι ;D , αλλα στο mymx5 υπαρχουν κανονισμοι σχετικα με τις αγγελιες που πρεπει να τηρουν ολα τα μελη ανεξαρτητως.Για το λογο αυτο,το παραπανω post θα παραμεινει ως εχει στο τοπικ αυτο.Οταν με το καλο ερθει η ωρα να ανεβει "νομιμα" η αγγελια θα ειμαστε οι πρωτοι που θα στο υπενθμισουμε. ;)
Υ.Γ: Κ τι χρωμα σκεφτεσαι?Αν υπηρχε ακομη το Winning Blue θα ηταν μια καλη συνεχεια...εκτος κ αν ενδιαφερεσαι για μτχ οποτε Winning blue παιζουν.
dimsabas:
Για στείλε μου μια τιμούλα σε pm, γιατί όλο και κάποιος γνωστός θα βρεθεί να ενδιαφερθεί.
Παιδιά, καλώς ορίσατε όλοι με τα Mk1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο άμεσο Miata με το καλύτερο (και με διαφορά) τιμόνι σε αίσθηση από όλες τις εκδόσεις. ;)
Φώτη, έχω έναν φίλο που έχει δύο Μκ1... και τα δύο άσπρα, αλλά σε διαφορετικές ηπείρους. Τόσο μεγάλο έρωτα έχει που έχει ένα στην Αμερική όπου εργάζεται και ζει κι άλλο ένα στο πατρικό του στο Χαλάνδρι, για τον μήνα διακοπών που έρχεται τα καλοκαίρια... :zalistika: :good: :good: :good:
mx5mk1:
--- Quote from: Liakos on June 19, 2009, 06:26:33 PM ---Hλια,καταννοω την αναγκη σου να "φυγει" το miataκι για να παρει τη θεση του αλλο miataκι ;D , αλλα στο mymx5 υπαρχουν κανονισμοι σχετικα με τις αγγελιες που πρεπει να τηρουν ολα τα μελη ανεξαρτητως.Για το λογο αυτο,το παραπανω post θα παραμεινει ως εχει στο τοπικ αυτο.Οταν με το καλο ερθει η ωρα να ανεβει "νομιμα" η αγγελια θα ειμαστε οι πρωτοι που θα στο υπενθμισουμε. ;)
Υ.Γ: Κ τι χρωμα σκεφτεσαι?Αν υπηρχε ακομη το Winning Blue θα ηταν μια καλη συνεχεια...εκτος κ αν ενδιαφερεσαι για μτχ οποτε Winning blue παιζουν.
--- End quote ---
Αγαπητέ συνονόματε,
είμαι πολύ γνωστός σε άλλους κύκλους και γνωρίζω καλά τους κανονισμούς στα φόρα
Δεν έχω ανάγκη να φύγει!
΄Εχω ανάγκη να βρεθεί ο κατάλληλος ιδιοκτήτης!
Περνάω πολύ καλά με το μκ1 μου ! (έχω ρίξει πολλά χρήματα για να το έχω έτσι σε εργοστασιακή κατάσταση αλλά το χαίρομαι )
είναι μοναδικό κομμάτι (με σταματάνε στο δρόμο για να με ρωτήσουν για το αυτοκίνητο - είναι πανέμορφο χωρίς να ξεφέυγει από τα εργοστασιακά αισθητικά πρότυπα)
Liakos:
Ηλια,χωρις να θελω να γινω επιθετικος, δεν μας ενδιαφερουν οι κανονες των αλλων φορουμ.Η γνωση σου περι των κανονισμων αλλων φορουμ αλλα κ οι φιλικες σχεσεις που πιθανως να διατηρεις με καποια,μαλλον δεν χρειαζονται εδω καθως σου διαφευγει αυτο:
--- Quote from: VasmaV on April 04, 2009, 08:15:02 PM ---Επειδή εσχάτως το mymx5.gr τείνει να γίνει χώρος ανάρτησης αγγελιών από διάφορους οι οποίοι δεν μπαίνουν ούτε καν στον κόπο να συστηθούν, προστίθεται ο παρακάτω κανονισμός, στους ήδη υπάρχοντες του φόρουμ.
20. Απαγορεύονται οι αγγελίες οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator, εάν ο χρήστης που τις αναρτά έχει λιγότερα από 50 posts. Επίσης απαγορεύεται η αποστολή τους με προσωπικά μηνύματα. Σε περίπτωση παράβασης του παραπάνω όρου, η αγγελία θα διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.
--- End quote ---
mx5mk1:
--- Quote from: Liakos on June 19, 2009, 06:50:55 PM ---Ηλια,χωρις να θελω να γινω επιθετικος, δεν μας ενδιαφερουν οι κανονες των αλλων φορουμ.Η γνωση σου περι των κανονισμων αλλων φορουμ αλλα κ οι φιλικες σχεσεις που πιθανως να διατηρεις με καποια,μαλλον δεν χρειαζονται εδω καθως σου διαφευγει αυτο:
--- Quote from: VasmaV on April 04, 2009, 08:15:02 PM ---Επειδή εσχάτως το mymx5.gr τείνει να γίνει χώρος ανάρτησης αγγελιών από διάφορους οι οποίοι δεν μπαίνουν ούτε καν στον κόπο να συστηθούν, προστίθεται ο παρακάτω κανονισμός, στους ήδη υπάρχοντες του φόρουμ.
20. Απαγορεύονται οι αγγελίες οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator, εάν ο χρήστης που τις αναρτά έχει λιγότερα από 50 posts. Επίσης απαγορεύεται η αποστολή τους με προσωπικά μηνύματα. Σε περίπτωση παράβασης του παραπάνω όρου, η αγγελία θα διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.
--- End quote ---
--- End quote ---
κανένα πρόβλημα Ηλία! :exaclty:
admin, θα μπορούσες σε παρακαλώ να συναινέσεις για την περίπτωση της αγγελίας μου? "by the book" ειμαι τώρα !
thanks!
;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version