!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Νέα μέλη συστηθείτε

<< < (212/299) > >>

Neko:

--- Quote from: fotis78 on June 18, 2009, 05:12:18 AM ---γεια σας ειμαι ο fotis78 και ειμαι ενας νεος κατοχος ενος μκ1 λευκο του 91'!!!!!!
 καποιοι με γνωριζουν απο το miatamania.gr μιας και ειμαι ενεργο μελος της 'βορειας παρεας' και τωρα που απεκτησα το μωρο μου ειπα να γνωρισω και την 'νοτια παρεα'!!!!!!!!εχω γνωριστει με τον dj darios κατω σε σας...ειπιαμε καφε,τα ειπαμε και νομιζω οτι ειναι καιρος να γνωριζουμε η παρεα πανω την παρεα κατω σιγα σιγα!!!!!!!δεν ηξερα που να ποσταρω και που να σας 'παρουσιαστω'και ετσι εγραψα εδω...αν πρεπει να μεταφερθει το ποστ μου παρακαλω τους admins να το κανουν!!!!!
το μωρο μου εχει μια βδομαδα που το πηρα και ειναι μεσα για γενικο λιφτιγκ και συμμαζεμα!!!!!το πηρα απο μια κυρια που το ειχε 18 ολοκληρα χρονια και το λατρευε!!!μολις θα ειναι ετοιμο θα σας το παρουσιασω!!!!!!καλως σας βρηκα!!!!!

--- End quote ---
                                                                                                                                          Φωτη καλως ηρθες στην παρεα μας...των νοτιων :good: Τα καλοριζικα για το ΜΧ5 σου στα εχω εχω πει αλλα στα λεω και απο δω!! Φιλε καλοταξιδικο να ειναι και να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι γιατι ξερω οτι τα αγαπας πολυ το ΜΧ5 και ηθελες πολυ καιρο να εισαι κατοχος ενος ;D Οτι θελεις Φωτη ειμαστε εδω!!!

Basilmx5:
Καλωσηρθες Ηλια.. πολυ ομορφο το χρωμα κ περιποιημενο φαινεται το μκ1 σου...
να το χαιρεσαι...

Neko:

--- Quote from: mx5mk1 on June 19, 2009, 02:34:31 AM ---αλήθεια, πως σας φαίνεται το mx5 μου?   ;)

--- End quote ---
                                                                                                                                      Σαν κατοχος ΜΚ1, ενα θα πω...... ΚΟΥΚΛΑ :tease:

fotis78:

--- Quote from: Dj darios on June 19, 2009, 02:47:51 PM ---
--- Quote from: fotis78 on June 18, 2009, 05:12:18 AM ---γεια σας ειμαι ο fotis78 και ειμαι ενας νεος κατοχος ενος μκ1 λευκο του 91'!!!!!!
 καποιοι με γνωριζουν απο το miatamania.gr μιας και ειμαι ενεργο μελος της 'βορειας παρεας' και τωρα που απεκτησα το μωρο μου ειπα να γνωρισω και την 'νοτια παρεα'!!!!!!!!εχω γνωριστει με τον dj darios κατω σε σας...ειπιαμε καφε,τα ειπαμε και νομιζω οτι ειναι καιρος να γνωριζουμε η παρεα πανω την παρεα κατω σιγα σιγα!!!!!!!δεν ηξερα που να ποσταρω και που να σας 'παρουσιαστω'και ετσι εγραψα εδω...αν πρεπει να μεταφερθει το ποστ μου παρακαλω τους admins να το κανουν!!!!!
το μωρο μου εχει μια βδομαδα που το πηρα και ειναι μεσα για γενικο λιφτιγκ και συμμαζεμα!!!!!το πηρα απο μια κυρια που το ειχε 18 ολοκληρα χρονια και το λατρευε!!!μολις θα ειναι ετοιμο θα σας το παρουσιασω!!!!!!καλως σας βρηκα!!!!!

--- End quote ---
                                                                                                                                          Φωτη καλως ηρθες στην παρεα μας...των νοτιων :good: Τα καλοριζικα για το ΜΧ5 σου στα εχω εχω πει αλλα στα λεω και απο δω!! Φιλε καλοταξιδικο να ειναι και να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι γιατι ξερω οτι τα αγαπας πολυ το ΜΧ5 και ηθελες πολυ καιρο να εισαι κατοχος ενος ;D Οτι θελεις Φωτη ειμαστε εδω!!!

--- End quote ---
σ ευχαριστω ρε νεκταριε φιλαρακι μου!!!!!!να σαι καλα και συ!!!!!το πηρα και θα το κανω κουκλι!!!!!! ;)

mx5mk1:

--- Quote from: mx5mk1 on June 19, 2009, 02:25:07 AM ---

--- End quote ---

Σας ευχαριστώ πολύ!

Φώτη καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!!!

-Αγαπητοι φίλοι, καταλαβαίνετε από τις φωτό ότι αγαπώ πολύ τα mx5s, τελευταία σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω ΝC (το mk1 μου έχει ένα σωρό εξτρά -ABS, aircondition 1έτους(!) εργοστασιακο, ζαντες 16 ιντσών με Pirelli PzeroNero 195/45/16 15 ημερών (!), μπλοκέ, μεταλλικό καταλύτη και τελικό εξάτμιση εργοστασιακό καινούργιο(!), τηλεφωνο/bluetooth Usb Blaupunkt 1 έτους με ηχεία Focal (!), τηλμενες κλειδαριές, ανεμοθραύστη, πλήρες σερβις αντιπροσωπείας και ιμάντα, λίγα χλμ, σε γκαράζ, δεύτερο αυτοκίνητο
κλπ κλπ κλπ.....

Αν κάποιος φίλος σας ενδιαφέρεται σοβαρά και αγαπάει τα μιάτα και θέλει ένα μοναδικό κομμάτι το δίνω σε πολύ καλή τιμή....

Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version