!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Νέα μέλη συστηθείτε
Trelos7:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, καλώς σας βρήκα!
GENERAL:
Να πω και εγω απο την μερια μου ενα μεγαλο καλωσορισμα στα νεα μας μελη και σας περιμενουμε την Κυριακη στην εκδρομη μας!!! :exaclty: :exaclty:
Linkz:
Welcome!
fotis78:
γεια σας ειμαι ο fotis78 και ειμαι ενας νεος κατοχος ενος μκ1 λευκο του 91'!!!!!!
καποιοι με γνωριζουν απο το miatamania.gr μιας και ειμαι ενεργο μελος της 'βορειας παρεας' και τωρα που απεκτησα το μωρο μου ειπα να γνωρισω και την 'νοτια παρεα'!!!!!!!!εχω γνωριστει με τον dj darios κατω σε σας...ειπιαμε καφε,τα ειπαμε και νομιζω οτι ειναι καιρος να γνωριζουμε η παρεα πανω την παρεα κατω σιγα σιγα!!!!!!!δεν ηξερα που να ποσταρω και που να σας 'παρουσιαστω'και ετσι εγραψα εδω...αν πρεπει να μεταφερθει το ποστ μου παρακαλω τους admins να το κανουν!!!!!
το μωρο μου εχει μια βδομαδα που το πηρα και ειναι μεσα για γενικο λιφτιγκ και συμμαζεμα!!!!!το πηρα απο μια κυρια που το ειχε 18 ολοκληρα χρονια και το λατρευε!!!μολις θα ειναι ετοιμο θα σας το παρουσιασω!!!!!!καλως σας βρηκα!!!!!
spoumi:
--- Quote from: fotis78 on June 18, 2009, 05:12:18 AM ---γεια σας ειμαι ο fotis78 και ειμαι ενας νεος κατοχος ενος μκ1 λευκο του 91'!!!!!!
καποιοι με γνωριζουν απο το miatamania.gr μιας και ειμαι ενεργο μελος της 'βορειας παρεας' και τωρα που απεκτησα το μωρο μου ειπα να γνωρισω και την 'νοτια παρεα'!!!!!!!!εχω γνωριστει με τον dj darios κατω σε σας...ειπιαμε καφε,τα ειπαμε και νομιζω οτι ειναι καιρος να γνωριζουμε η παρεα πανω την παρεα κατω σιγα σιγα!!!!!!!δεν ηξερα που να ποσταρω και που να σας 'παρουσιαστω'και ετσι εγραψα εδω...αν πρεπει να μεταφερθει το ποστ μου παρακαλω τους admins να το κανουν!!!!!
το μωρο μου εχει μια βδομαδα που το πηρα και ειναι μεσα για γενικο λιφτιγκ και συμμαζεμα!!!!!το πηρα απο μια κυρια που το ειχε 18 ολοκληρα χρονια και το λατρευε!!!μολις θα ειναι ετοιμο θα σας το παρουσιασω!!!!!!καλως σας βρηκα!!!!!
--- End quote ---
Έλα ρε Φωτάρα τα σπάει το μκ1 σου περιμένω να δω την τελική του μορφή.
μπορείς να συστηθείς εδώ και να μας γνωρίσεις το κουκλί σου εδώ. :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version