!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD

<< < (20/96) > >>

simkoz:
^^^ΜΛΚ το δικό μου στα Μέγαρα δεν το ήθελες, με το ξένο γύρισες την μισή Αθήνα.

Ξάδελφος:

--- Quote from: simkoz on February 25, 2011, 03:21:53 PM ---^^^ΜΛΚ το δικό μου στα Μέγαρα δεν το ήθελες, με το ξένο γύρισες την μισή Αθήνα.

--- End quote ---
Το δικο σου στα Μεγαρα αν το "εσπαγα " θα το πληρωνα εγω και εσυ.
Το τεστντραιβ θ ατο πληρωνε η ασφαλιστικη της αντιπροσωπειας ;)
Λες να σου κανα τον περηφανο...

Με το πλανο που εχω για το μελλον  :)  :)  :) ... οχι δε θα περισσεψουν λεφτα για ND αλλα ουτε για ΝΑ αν θελω να ξαναγορασω...  :'(  :'(  :'(

bobbylouk:

mx5mk1:

--- Quote from: Ξάδελφος on February 25, 2011, 03:06:45 PM ---
--- Quote from: bobbylouk on February 25, 2011, 02:03:01 PM ---το ps3 το αγορασα γιατι εγινε καλυτερο πολυ απλα.....δεν εχει να κανει ομως με το μχ5...τουλαχιστον εσυ ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα οτι το μχ5 μιατα na εγινε πασιγνωστο και αγαπητο στο ευρυ κοινο του ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ με αποτελεσμα αυτη την απολαυστικη πρωτογνωρη οδηγηση.οποτε λοιπον γιαυτο ειπα πριν εφοσον μια συνταγη ειναι πετυχημενη γιατι την χαλασανε...τωρα αμα μου το κανουνε παλι το nd αρμα μαχης και το φορτωσουνε ενα εκατομμυρια καλουδια οχι αχρηστα προς θεου αλλα τα οποια θα συμβαλουνε στο να χασει για λιγο ακομα τον αυθεντικο χαρακτηρα του τοτε ξαδελφε θα αναπολησω τις τουρκικες λεκανες του στρατου..οι οποιες και περισσοτερο με βολευαν αλλα και πιο υγιεινες ηταν γιατι δεν ακουμπαγες πουθενα...ελπιζω να σε καλυψα :giveheart:

--- End quote ---

Να ξεκινησω αναποδα...
Απο τοτε που χρησιμοποιουνταν οι "τουρκικοι" καμπινεδες , ο κοσμος εχει προοδευσει στον τομεα καθαριοτητα και πλεον αυτοι οι καμπινεδες που λογω σχεδιασεις βρωμουσαν απορριφθησαν.

Το ΜΧ5 οπως σωστα σου ειπε ο pooru οχι απλα δεν ειχε...αλλα ηταν και φορτωμενο το 1989 που παρουσιαστηκε με ...
διπλα ψαλιδια μπρος πισω
πολλαπλο ψεκασμο ιντζεκτιον
καταλυτη με λαμδα( ακομη φτιαχνονταν αυτοκινητα που καιγαν ...σουπερ)
τετρακαναλο ABS
τεσσερα δισκοφρενα με τα μπροστα διπλα αεριζομενα  (ακομη αμαξια εχουν πισω ταμπουρα)
μπλοκε
υδραυλικο τιμονι
ηλεκτρικα παραθυρα
A/c
δερματινα καθισματα
ηχοσυστημα
μεχρι δεικτη σταθμης του πλυστικου υγρου ειχε 

Αν πεσει περιοδικο της εποχης στα χερια σου δες ποσα και πια αμαξια προσφεραν ολα αυτα μαζι και τι ποσοστο της αγορας ηταν...
Επισης λαβε υποψιν το ΝΑ ηταν Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο !

Η τεχνολογια που ενσωματωνει  PS3 και η αναπτυξη της πλατηφορμας του GT5 ,τα καθιστουν καλυτερα απο το PS1 και GT1 και ας κανουν και  τα δυο συνολα την ιδια δουλεια ικανοποιουν την ιδια αναγκη ψυχαγωγιας.
( μη μου πεις κανεις οτι δε λυσσαξε το GT1 σε PS1 οταν επεσε στα χερια του ή οτι ηταν ασχημο)

Ετσι το ΝΑ και το NC .Το ΝC πολυ πιο εξελιγμενο σε καροτσα ,μηχανικα και ηλεκτρονικα απο το ΝΑ .Και τα δυο ναι μεν θα σε παν απο το σημειο Α στο Β αλλα περαν οτι το ΝC θα το κανει πολυ πιο οικονομικα,ξεκουραστα και στην τελικη ευχαριστα και απροβληματιστα, θα το κανει και με μεγαλυτερη Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α  απο το ΝΑ ακομη και αν αυτο ηταν καινουργιο ,μη μιλησουμε για 15ετιας -20ετιας.

Κι εμενα μ αρεσει περισσοτερο το ΝΑ και αυτο γιατι ειμαι κολλυμενος με το παρελθον και θελω απομειναρια του παρελθοντος να μου θυμιζουν τα νιατα μου τωρα που ειμαι κωλογερος.
Δε μπορω να μην παραδεχτω την ανωτεροτητα το ΝC (ακομη και εκεινου με την υφασματινη κουκουλα)

Ειχα κανει testdrive ενα NC (μαλιστα ειχε σιδερενιες ροδες)
Ξεκινησα απ το Μαρουσι,μπηκα Αττικη οδο ,εφτασα αεροδρομιο γυρισα ,εκανα ενα πανω κατω μεχρι την πλατεια στην Πεντελη και το γυρισα.
Οι πωλητες στην αντιπροσωπεια ηταν γνωστοι και μου τ αφησαν...

Μπαμπη...αν το οδηγησεις αρκετα θα καταλαβεις τι λεω.

--- End quote ---

1oν ΔΕΝ εισαι κωλόγερος, είσαι στην καλύτερη ηλικία.....

2ον έκανες μια βόλτα το NC και το γυρισες και σχηματισες άποψη, εγώ τι να πω που είχα το κορυφαίο ΜΧ5, το οδηγοκεντρικό, ρυθμίσιμο παιχνίδι που λέγεται ΜΚ1 και έπεσα μετά στην απάτη του ΜΚ3 το οποίο και ανέχτηκα για 6 ολόκληρους μήνες, έκανα πολλά χιλιόμετρα, ξόδεψα αρκετά χρήματα μέχρι που το έδωσα και ησύχασα.

Μπορεί να θέλετε να με βρίσετε, αλλά το ΜΚ3 είναι ασφαλές λόγω esp και δομικών ενισχύσεων, όμως το ΜΚ1 ήταν οδηγοκεντρικό ήταν ένα παιχνίδι στα χέρια του οδηγού που μπορούσε λόγω μεγέθους να το τοποθετήσει στη στροφή αλλά και λόγω σχήματος να είναι σε θέση να δει τα όρια του ανά πάσα στιγμή.
Το ΜΚ3 ήταν οικονομικό όταν πήγαινες με 80, όταν πήγαινες όμως με μέση ωριαία 140-150, έκαιγε πολλά (τεχνολογία μοτέρ+αεροδυναμική), επίσης το ΜΚ3 είχε περισσότερο θόρυβο από όσο θα περίμενε κανείς για αυτοκίνητο "νέας" τεχνολογίας.
Επίσης είχε πολά αδύνατα σημεία όπως το κενό πίσω από τα καθίσματα που λειτουργούσε σαν ηχείο για τον θόρυβο και τα χοντρά λάστιχα γύρω από τα παράθυρα που έκαναν απίστευτο αεροδυναμικό θόρυβο (το σφράγιζαν όμως καλά από τα νερά).
Προσπάθησαν να κρατήσουν το βάρος χαμηλά με οικονομικό τρόπο. Δεν χρησιμοποίησαν ακριβά υλικά αλλά αφαίρεσαν ηχομονωτικά και έβαλαν ελαφριά σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό και τα έβαψαν ασημί. Όσο για τα καθίσματα, ξέρετε ο καθένας πόσο άνετα είναι στο ταξίδι  (αν νομίζετε ότι είναι άνετα, τότε κάντε ένα ταξιδάκι με ένα άλλο αυτοκίνητο με καθισματάρες για να καταλάβετε τη διαφορά).
Είμαι τεχνολόγος, έχω σπουδάσει επιστήμη των υλικών και γνωρίζω 2 πράγματα για αυτοκίνητα. Έχω αλλάξει πολλά και έχω κάνει εκατομμύρια χιλιόμετρα εδώ και έξω.
Enough is enough με το ΜΚ3

Τα παραπάνω είναι η άποψή μου και συγνώμη αν σας φαίνονται απαξιωτικά για το χοντρόθολο καμάρι σας με τα βαμένα ασημί πλαστικά.

Basilmx5:

--- Quote from: mx5mk1 on February 25, 2011, 04:49:44 PM ---...
Enough is enough με το ΜΚ3

Τα παραπάνω είναι η άποψή μου και συγνώμη αν σας φαίνονται απαξιωτικά για το χοντρόθολο καμάρι σας με τα βαμένα ασημί πλαστικά.

--- End quote ---

Μου θυμησες ενα παλικαρι που στραβωνε με το μχ5 που ειχε παρει, γιατι δεν ειχε εξωτερικη θερμοκρασια, να δειχνει ποτε εχει παγετο ή οχι... :llol:
Απλα ολα τα αμαξια δεν ειναι για ολους.. ή καλυτερα δεν ταιριαζουν σε ολους..  ;)
ο καθενας βρισκει το ταιρι που του ταιριαζει, αλλος εχει κολλημα με ομορφα κοριτσακια που ομως μπορει να μην ειναι για οικογενεια.. αλλος του αρεσει να εχει το φαγητακι του ζεστο κ περιποιημενο ανεξαρτητως εμφανισης... γουστα ειναι αυτα...  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version