!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD
mx5mk1:
Το νήμα ξεκίνησε με θέμα το ND και κατέληξε σε συζήτηση για λεκάνες και καζανάκια ......
bobbylouk:
το ps3 το αγορασα γιατι εγινε καλυτερο πολυ απλα.....δεν εχει να κανει ομως με το μχ5...τουλαχιστον εσυ ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα οτι το μχ5 μιατα na εγινε πασιγνωστο και αγαπητο στο ευρυ κοινο του ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ με αποτελεσμα αυτη την απολαυστικη πρωτογνωρη οδηγηση.οποτε λοιπον γιαυτο ειπα πριν εφοσον μια συνταγη ειναι πετυχημενη γιατι την χαλασανε...τωρα αμα μου το κανουνε παλι το nd αρμα μαχης και το φορτωσουνε ενα εκατομμυρια καλουδια οχι αχρηστα προς θεου αλλα τα οποια θα συμβαλουνε στο να χασει για λιγο ακομα τον αυθεντικο χαρακτηρα του τοτε ξαδελφε θα αναπολησω τις τουρκικες λεκανες του στρατου..οι οποιες και περισσοτερο με βολευαν αλλα και πιο υγιεινες ηταν γιατι δεν ακουμπαγες πουθενα...ελπιζω να σε καλυψα :giveheart:
nmwisima:
--- Quote from: bobbylouk on February 25, 2011, 02:03:01 PM ---το ps3 το αγορασα γιατι εγινε καλυτερο πολυ απλα.....δεν εχει να κανει ομως με το μχ5...
--- End quote ---
Μα απαντάς μόνος σου ρε Μπάμπη.
Το NC είναι καλύτερο από τα ΝΑ με τα μέτρα ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. (πιο άνετο, πιο στιβαρό, πιο ασφαλές κτλ)
Ίσως όχι με τα δικά ΜΑΣ γούστα, αλλά δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο αυτό.
Ρώτα τα παιδιά που πήραν NC γιατί το προτίμησαν...
Καλό είναι να έχουμε την αποψή μας και να κρατάμε τα ΝΑ μας, αλλα αυτό είναι η άποψή μας!
Liakos:
Εγω λεω να σταματησετε τις βολτες με το αλογο προς τους ανεμομυλους...Ακομα δε γεννηθηκε το παιδι,Γιαννη το βαφτισαμε...
Η Mazda ειναι σοβαρη εταιρια.Πολυ σοβαροτερη απο τις αδικαιολογητα ακριβες Γερμανικες, που ο μεσος Ελληνας δουλευει για 20 χρονια για να αγορασει ενα entry level αδιαφορο μεταφορικο μεσο.
Για οσους δεν το γνωριζουν απλα αναφερω οτι το μεγαλυτερο μεριδιο των αυτοκινητων που καθε ΣΚ τρωνε λαστιχακι σε ερασιτεχνικα ή επαγγελματικα events, ανηκει στη Mazda.
Συνεπως η Mazda δυσκολα θα αποβαλει τον "αγωνιαρικο" κ sporty χαρακτηρα απο οποιοδηποτε μοντελο της(εχετε οδηγησει ποτε Mazda2,3 ή 6? ;)), ποσο μαλλον οταν προκειται για το διθεσιο,πισωκινητο,convertible καμαρι της.
Αν λοιπον η mazda επιμεινει στα βασικα(βαρος,κατανομη,αισθηση) τοτε το νεο ND θα ειναι αξιος απογονος. Πραγματικα ενα ψυχωμενο μοτερ ειναι ζητουμενο(ή μαλλον απωθημενο) ολων, αλλα σιγουρα δεν αποτελει απαραιτητο στοιχειο μιας sport κ fun to drive κατασκευης.
Υ.Γ: για εξηγηστε μου ρε παιδες πως μπορει ενα μοτερ με 160 αλογα να εχει 25 κιλα ροπης... :zalistika: :zalistika:
bobbylouk:
απανταω γιατι με ρωτησε αχιλλεα δεν πεταχτηκα..και ναι λεω την αποψη μου ακριβως αυτο κανω.Δεν ειπα κατι για τα nc ισως αν ειχα τα χρηματα να ειχα και εγω nc.αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι σε πολλα μοντελα αλλιωνεται ο αρχικος χαρακτηρας τους με το περασμα των χρονων...πχ η σκληρη οροφη του nc την οποια λατρευω και αν αγοραζα σιγουρα θα ηταν με σκληρη..ε δεν ειναι ομως roadster...ο ορος αυτος αρμοζει αποκλειστικα σε οχηματα μαλακης οροφης και το ξερεις.αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα..οτι το περασμα των χρονων και η εξελιξη εχει και ποσοστα αλιωσης της προσωπικοτητας αλλα και των ιδιωτητων του αχηματος..δεν προσπαθω να βγαλω σκαρτο κανενα οχημα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version