!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD

<< < (17/96) > >>

george 1323:

--- Quote from: nmwisima on February 25, 2011, 01:03:42 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on February 25, 2011, 12:29:21 PM ---Ο ανθωπος οποτε φοβατε το διαφορετικο, το νεο, το καινουργιο, το αφοριζει, κατι που διακρινω στα λεγομενα σας guys...ακομα δεν το εχετε δει...
--- End quote ---

Ακριβώς αυτά θα έλεγα αλλά έπρεπε να φύγω.
Αυτά που γράφεις Μπάμπη ειναι σεβαστά, αλλά δεν απέχουν από τους παππούδες που βρίζουν ένα πιτσιρικά που κάνει παντηλίκια.
Ή αυτούς που λένε "δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά".

Και εγώ μόνο used και παλιά αυτοκίνητα είχα γιατί τα προτιμώ και τα αγαπάω, αλλά ο κόσμος προχωράει,
με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τι να κάνουμε; Όσο μπορουμε ακολουθούμε.

Α.

--- End quote ---
Θα συμφωνησω κ εγω με τον Μπαμπη.... :yeah: :llol:

bobbylouk:
ετσι ειμαι ρε συ δεν μπορω.....πχ παω στην εκθεση αυτοκινητου μπαινω στο αμαξι...τι να δω?και εδω καντραν στο κεντρο??εξωωωωωωωω....δεν μπορω ειμαι κλασσικουρας

george 1323:

--- Quote from: bobbylouk on February 25, 2011, 01:10:42 PM ---ετσι ειμαι ρε συ δεν μπορω.....πχ παω στην εκθεση αυτοκινητου μπαινω στο αμαξι...τι να δω?και εδω καντραν στο κεντρο??εξωωωωωωωω....δεν μπορω ειμαι κλασσικουρας

--- End quote ---
Κ εγω υπερ του κλασσικου ειμαι,απλα ειμαι κ λιγο κωλογερος γ αυτο... :D αν ημουν 20-25χ πιστευω θα τα εβλεπα διαφορετικα τα πραγματα... :exaclty:

bobbylouk:
μια πετυχημενη συνταγη αχιλλεα γιατι να αλλαζει συνεχως????? και μαλιστα με φθεινουσα πορεια ποτε ειναι η τελευταια φορα που αλλαξες λεκανη στο μπανιο σου επειδη εχει βγει καινουριο μοντελο πιο ανατομικο και πιο ξεκουραστο στη μεση και με πιο καλο οικολογικο σμαλτο?

Ξάδελφος:
Μπαμπη γιατι αγορασες το playstation 3 και παιζει το GT5 και δεν κρατησες το PS1 και το GT1 ?  ;)

Ξερεις κανεναν να εχει κρατησει "τουρκικο καμπινε" και να μην εχει βαλει λεκανη?
(η εξελιξη στις λεκανες αυτη ειναι)
Καζανακι αλλαξα προσφατα και εβαλα ενα με διακοπτη διπλο για να ριχνει λιγοτερο νερο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version