!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD
mx5mk1:
--- Quote from: VasmaV on February 25, 2011, 12:07:57 PM ---ακριβώς! roadster, 1000-1100 κιλά, πίσω κίνηση, 50/50 κατανομή βάρους, καλό τιμόνι και στήσιμο, 160-170 αλόγατα και 25 κιλάκια ροπής...και βρασίδας να το λέγανε εγώ θα το τσίμπαγα
--- End quote ---
κάποιος άλλος ίσως το "τσίμπαγε" .... καλομεταχειρισμένο 2-3 ετών....... ;)
(αρκετές χιλιάδες ευρώ φθηνότερα...)
Basilmx5:
Ο ανθωπος οποτε φοβατε το διαφορετικο, το νεο, το καινουργιο, το αφοριζει, κατι που διακρινω στα λεγομενα σας guys...ακομα δεν το εχετε δει...
Γιατι δηλαδη να σταματησει το ονομα mx5? επειδη αρχισε με το ΝΑ κ συνεχισε με το ΝΒ κ αντε βγηκε κ το NC κ επειδη το ND προκειται ναναι πιο φιλικο στο περιβαλλον? γιατι αυτο δηλαδη ναναι κακο? Υπαρχουν ηλεκτροκινητα αυτοκινητα που εχουν αγωνιστικα γονιδια δε νομιζω να σας χαλαγε κατι τετοιο...
Ειναι σα να λετε οτι τα δισεγγονα σας δε πρεπει ναχουν το επωνυμο σας διοτι μετα απο τοσα χρονια θα εχουν τελειως διαφορετικο "μυαλο" απο σας... :)
Σιγουρα xeno αν θες στησιμο, ροπη, αλογα, χαμηλα κυβικα για να μη πληρωνεις τελη κ χαμηλη καταναλωση, ανεση στα ταξιδια... ε ναι ρε φιλε τοτε θα πληρωσεις 30κ τσαμπα θα στο δωσουν? :llol: απλα αν δεν υπαρχουν τα λεφτα θα παρεις ενα μεταχειρο μετα απο 3χρονια ή το προηγουμενο μοντελο...
Ασε που αν αφησουν το ονομα μιατα ή mx5 τοτε θα πεθανουν κ τα προηγουμενα mx5... γιατι καλως ή κακώς το νεο σερνει λιγο στις μνημες κ τα πιο παλια μοντελα...
bobbylouk:
δεν τους την βαραει λεω εγω να ξαναβγαλουνε στην παραγωγη το na με τιτλο mazda miata nostalgia να δουμε μια ασπρη μερα?...μα το θεο θα χα χρεωθει να παω να το παρω με μηδεν χιλιομετρα πωπωω αυτα ειναι
Ξάδελφος:
--- Quote from: bobbylouk on February 25, 2011, 12:51:27 PM ---δεν τους την βαραει λεω εγω να ξαναβγαλουνε στην παραγωγη το na με τιτλο mazda miata nostalgia να δουμε μια ασπρη μερα?...μα το θεο θα χα χρεωθει να παω να το παρω με μηδεν χιλιομετρα πωπωω αυτα ειναι
--- End quote ---
Αν βγει με τιμη αναλογη εκεινης που βγηκε τοτε ,θα θελεις 60000Ε :exaclty:
nmwisima:
--- Quote from: Basilmx5 on February 25, 2011, 12:29:21 PM ---Ο ανθωπος οποτε φοβατε το διαφορετικο, το νεο, το καινουργιο, το αφοριζει, κατι που διακρινω στα λεγομενα σας guys...ακομα δεν το εχετε δει...
--- End quote ---
Ακριβώς αυτά θα έλεγα αλλά έπρεπε να φύγω.
Αυτά που γράφεις Μπάμπη ειναι σεβαστά, αλλά δεν απέχουν από τους παππούδες που βρίζουν ένα πιτσιρικά που κάνει παντηλίκια.
Ή αυτούς που λένε "δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά".
Και εγώ μόνο used και παλιά αυτοκίνητα είχα γιατί τα προτιμώ και τα αγαπάω, αλλά ο κόσμος προχωράει,
με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τι να κάνουμε; Όσο μπορουμε ακολουθούμε.
Α.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version