!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD

<< < (61/96) > >>

T.B.:
Από Photoshop πάντως βγαίνει ότι θες στο νετ, δημοφιλές το MX-5 μέχρι και shooting brake έκδοση έχει εμφανιστεί...

...τώρα ας βγάλει ότι θέλει η Mazda, αν χρειάζεται ένα coupe για να σταθεί απέναντι π.χ. στο GT-86 καλά θα κάνει...  ...αλλά ας το πει όπως θέλει εκτός από MX-5, καλώς ή κακώς το όνομα αυτό είναι συνυφασμένο με roadster, αν βγάλει με το ίδιο όνομα οποιαδήποτε άλλη έκδοση καταργεί την μοναδικότητα (uniqueness) του μοντέλου...

...αυτή είναι η λεγόμενη πατάτα που στο marketing ονομάζεται megabrand...  κάτω από το ίδιο brand name περνάς ότι προιόν θέλεις... καταργείς βέβαια την μοναδικότητα του... ...μακάρι επαναλαμβάνω - αν προχωρήσουν στην παραγωγή ενός coupe - να το βαφτίσουν όπως θέλουν εκτός από MX-5 καθώς δεν μιλάμε για Coke για να έχει Light, Zero κλπ...

aero21:

--- Quote from: T.B. on December 06, 2013, 11:18:14 PM ---Από Photoshop πάντως βγαίνει ότι θες στο νετ, δημοφιλές το MX-5 μέχρι και shooting brake έκδοση έχει εμφανιστεί...

--- End quote ---

Συμφωνώ και έχω βαρεθεί να βλέπω στο internet portals και sites για "το αυτοκίνητο" κτλ που αναπαράγουν ότι photoshopιά βγαίνει στο ιντερνετ, ειδικά με κρίσεις για τον σχεδιασμό, που ακόμα και οι ίδιοι ξέρουν πως πιο πιθανό ειναι να είναι μια μούφα η υπόθεση. Αλλά όταν σου λένε "κάθε μέρα θέλω να γράφεις 3 άρθρα" ε ποιάνεις και γράφεις οτι βρεις μπροστά σου και το πουλάς ως είδηση.

Όσον αφορά τι κινητήρες θα φοράει, αυτό κι αν έχω βαρεθεί να διαβάζω....

Τέλος βλέποντας τις φωτογραφίες με το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο 1ον φαίνεται πως η μούρη κατεβαίνει από τις ρόδες και μπροστά πιο χαμηλά απ'ότι στο NC. Γενικότερα βλέποντας πώς έχουν βάλει τη κουκούλα τη μούρη κτλ, είμαι σχεδόν σίγουρος πως απλά βάλανε ένα "καπάκι" το NC απ'έξω, απο κάτω πρέπει να είναι εντελώς άλλο αμάξι

mx5silver:
κανονικα επρεπε να βαλουν καπακι απο na, ετσι για τον χαβαλε :yeah:

Pakos M:
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί κανένας κατασκευαστής δεν βγάζει ένα μικρό πισωκίνητο με τις προδιαγραφές του nd, δηλαδή μέχρι 1000 kg, rwd, μπλοκε, turbo 200hp. Πιστεύω όποιος το κάνει πρώτος θα μοσχοπουλήσει. Toyota, Hyundai, Mazda έχουν δίλιτρα, Nissan, BMW τρίλιτρα, Honda, VW, Mitsubishi τίποτα και πάει λέγοντας. Μόνο η Alfa έχει το 1,75 4c αλλά σε τιμή ανέκδοτο. Αν βγει τελικά έτσι το nd σε coupe, cc, ή softop δεν έχει και πολύ σημασία θα τους ξαναστείλει όλους αδιάβαστους.

Konstantinos:
Γιατι οι συγχρονες νορμες απαιτουν 8 αεροσακους σε διθεσιο και καλα κανουν βεβαια, αυξημενες προυποθεσεις ασφαλειας με βαρυτερα πλαισια και τα 1000kg απαιτουν τιμη πωλησης ομοια με της 4c (lotus style η τιμολογηση) αναλογικα του κοστους εξελιξης.
Ουτως η αλλως η ελληνικη αγορα ειναι ενα μικροσκοπικο κομματι της πιτας και δεν τους ενδιαφερει οτι μας φορολογουν τα μεγαλου κυβισμου σαν σπιτια. Εννοειται θα εσκιζε ενα τετοιο μοντελο!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version