!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD
simkoz:
--- Quote from: Στέλιος - fess on February 15, 2013, 11:32:49 AM ---Ωραίο, στις λακούβες μαζί με τον προφυλακτήρα, θα σπαει και η μάσκα...
Καλά λέω, πως η mazda "άρχισε και τελείωσε" σχεδιαστικά στο na...
--- End quote ---
EEE, φίλος: RX7, RX8 δεν τα μετράς?
Στέλιος - fess:
Σαφώς και τα μετράω, απλά το na είχε το"κάτι άλλο"
Το rx7 είχε σαφή στοιχεία αντιγραφής από 924- 944 και το rx8 βασίστηκε σε έξυπνες ιδέες (4θυρο) χωρίς να έχει σχεδιαστική "φρεσκάδα".
Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη και συγκρινόμενα με άλλες εταιρίες.
Liakos:
K το ΝΑ ειναι στεγνη αντιγραφη της Elan βρε Στελιο... ;)
Μια χαρα θα ειναι το ND. Αφου μας φλομωσουν με ενα σωρο ακυρες φωτογραφιες τα περιοδικα κ τα blogs,
θα τα δουμε σε κανα χρονο σε καμια εκθεση κ τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε σοβαρα. :)
jSkyline:
Ρε Στελιο γουστα ειναι αυτα μην ειμαστε απολυτοι, για μενα το ΝΑ ηταν και ειναι αδιαφορο, το μονο στοιχειο του που μου αρεσε, ηταν τα εμπρος φαναρια και αυτα μονο και μονο επειδη μου θυμιζαν τα Silvia. Αν με ρωτησει καποιος για τα ομορφοτερα αμαξια της Mazda το 7αρι τελευταιας γενιας και φυσικα το 8αρι! Αυτα τα 2 οντως δεν μοιαζουν με τιποτα αλλο και δεν αντιγραφουν ουτε καν τους προκατοχους τους.
Δεν θυμιζουν ουτε Hyundai ουτε 100 ΝΧ (γιατι εμενα αυτα μου θυμιζουν το ΝΒ και το NC)
Για να ειμαι ειλικρινης αν το RX8 δεν υπηρχε το προ-fl και κυκλοφορουσαν μονο τα ελαχιστα fl τοτε θα αποτελουσε την Νο1 επιλογη για εμενα.
dimsabas:
Απλό, λιτό και πανέμορφο. Ειδάλλως, τα φτιαγμένα Μκ1 (όπως του Α. κι άλλων) είναι πανέμορφα. Γενικώς, είναι λίγο άδικο να κατηγορούμε τη Mazda για έλλειψη έμπνευσης, όταν προσφέρει μια τόσο βελτιώσιμη αισθητικά βάση. Πέρα από τα ΝΑ, τα ΝΒ και τα NC γίνονται απίστευτα κουκλιά.
Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο πάντως, η Alfa βγάζει μια αρχοντιά, ενώ το Miata μια τζαπανίλα. Είναι κι οι παραπομπές στην 8C... :giveheart: :giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version