!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD

<< < (33/96) > >>

george1.8:
Αν όντως το  βγάλουν έτσι θα είναι όντως χάλια, αλλα αν το κάνουν όμορφο λόγο τεχνικών προδιαγραφών θα γ@μει...

jSkyline:
Αν παρατηρησετε καλυτερα θα δειτε οτι το μονο ασχημο κομματι του ειναι τα εμπρος φωτα του...Επισης φαινεται πολυ πιο μαζεμενο απο NC και μοιαζει πολυ Light κατασκευη, ενω πλησιαζει και το ρετρο στυλ του ΝΑ. Αν συνοδευεται και με ενα μοτερακι λιγων κυβικων αλλα με μια νορμαλ αποδοση 130+ αλογα στα 1000 παρα κατι κιλα, μαλλον θα θεωρουσα το 2 λιτρο NC μια αποτυχημενη προσπαθεια της Mazda και οχι το συγκεκριμενο ND. Πριν παρω το ΜΧ5 δεν μου αρεσε καθολου το NC μετα απλα το συμπαθησα, πλεον εχω πει πολλες φορες οτι θα το αγοραζα, βλεπωντας αυτο το πρωτοτυπο απο την αρχη λεω οτι το "συμπαθω"...

Να προσθεσω επισης οτι το συγκεκριμενο πρωτοτυπο το χαντακωνει και πολυ το χρωμα του...

Alex:
Παιδιά αντικειμενικά αυτό το σκίτσο είναι εξωφρενικά άσχημο. Μάλλον για παιχνίδι του εκάστοτε site-περιοδικού που πρέπει απλά να γεμίσει με νέες ειδήσεις τις σελίδες του.

Δεν είναι πρωτότυπο αλλά ένα πιθανό σκίτσο.

Μ@λακίες δηλαδή...

Το shinary concept τι το παρουσίασε η mazda; Αν θυμάμαι καλά,τότε διάβαζα ότι ήταν προπομπός ενός 4πορτου σεντάν από τη μια ,4θέσιου coupe από την άλλη(ίσως rx-9). Το θέμα είναι πως παρακολουθώντας την επικαιρότητα, βλέπουμε ότι πλέον τα 2-3-6 και πρόσφατα το cx-7 έχουν αυτό το χαμόγελο στα facelift,εκτός από το 6 που είναι ολοκαίνουριο μοντέλο.Το τελευταίο συγκεκριμένα, ότι πρόκειται για νέο μοντέλο με αυτή τη σχεδιαστική ταυτότητα, εμένα μου κάνει σαν να θέλει να προωθήσει στο μέλλον την πιο ακραία αισθητική του shinari ,δημιουργώντας ένα ''μεταβατικό στάδιο'' , από τα αδιάφορα αισθητικά μοντέλα της (2-3-6 ,προ fl, και για μερικούς εκτός μιατο-κοινότητας και το nc,που το έφερε στα μέτρα της νέας σχεδιαστικής γραμμής με το ncfl) στα σούπερ κ@υλ#τικά εμφανισιακά μοντέλα του αύριο...Το shinari  φαίνεται να είναι η εξέλιξη αυτού του χαμόγελου.Με περισσότερες ακμές σαφώς!

Η ιστορία θα με διαψεύσει ή θα με επιβεβαιώσει.  

:moutza: στη μάπα μου

simkoz:
Λες να ισχύει τελικά?
ND με 1.3 τούρμπο και 800 κιλά!

aimkara:
ΚΑΙ ελαφρύτερο, ΚΑΙ δυνατότερο, ΚΑΙ οικονομικότερο, ΚΑΙ με χαμηλότερα τέλη και ασφάλιστρα..

Ξαφνικά νιώθω (ακόμα πιο) μ@λ@κ@ς που πήρα NC..  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version