!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Ταξιδι στο μελλον: Μiata ΝD

<< < (26/96) > >>

Nitroking:

--- Quote from: lok502 on July 06, 2011, 02:52:53 AM --- Μάλιστα η Μάζντα θα κυκλοφορήσει το Μάζντα 2 με Sky G 1.3 που θα έχει 70mpg! (απίστευτα νούμερα, 3.4 lt/100km)

--- End quote ---

Για ποτε λεει? Θα ειναι τελειο..

xenos:

--- Quote from: Nitroking on July 06, 2011, 12:54:48 AM ---Oχι γιατι το λες αυτο? Το NCFL μια χαρα miata ειναι, 100μυρια φορες πιο ομορφο απο το θεοστρογγυλο NC,

--- End quote ---

Δλδ είναι στρογγυλό το nc και δεν είναι το fl?  :zalistika: Με φώτα και προφυλακτήρες άλλαξε τι?

--- Quote from: Nitroking on July 06, 2011, 12:54:48 AM ---και πολυ πιο σοβαρα και ομορφα φωτα πισω..

--- End quote ---

Υποκειμενικό, εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου.

Nitroking:

--- Quote from: xenos on July 06, 2011, 11:09:24 AM ---
--- Quote from: Nitroking on July 06, 2011, 12:54:48 AM ---Oχι γιατι το λες αυτο? Το NCFL μια χαρα miata ειναι, 100μυρια φορες πιο ομορφο απο το θεοστρογγυλο NC,

--- End quote ---

Δλδ είναι στρογγυλό το nc και δεν είναι το fl?  :zalistika: Με φώτα και προφυλακτήρες άλλαξε τι?

--- End quote ---

Φυσικα, απο το χαμογελο το οποιο εχει πλεον γωνιες, τα ανοιγματα για τα προβολακια που εχουν γωνιες μεχρι και τα σημεια που πιανουν τα φωτα τα οποια εχουν παλι νευρακια, ολα αυτα δινουν αλλη οπτικη..

--- Quote from: xenos on July 06, 2011, 11:09:24 AM ---
--- Quote from: Nitroking on July 06, 2011, 12:54:48 AM ---και πολυ πιο σοβαρα και ομορφα φωτα πισω..

--- End quote ---

Υποκειμενικό, εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου.

--- End quote ---

Τα φωτα πισω στο NC που ειναι φουλ lexus ειναι τερμα καγκουρια, οπως τα βαζανε τα ποντικακια παλια σε rallye κτλ.. Ομως με μια μεμβρανη οπως εχει βαλει ο Χαρης πχ ειναι τελεια..

VasmaV:

--- Quote from: Nitroking on July 06, 2011, 12:54:48 AM ---Oχι γιατι το λες αυτο? Το NCFL μια χαρα miata ειναι, 100μυρια φορες πιο ομορφο απο το θεοστρογγυλο NC, με πολυ πιο δυναμικη μουρη και πολυ πιο σοβαρα και ομορφα φωτα πισω.. Μακαρι να το συνεχισει ετσι οπως το παει τωρα, καμια σχεση βεβαια με το πρωτοτυπο της φωτο.. Οπως ειπαν τα παιδια ειναι καλυτερο για sedan..

--- End quote ---
δεν λέω ότι είναι ασχημο το NCFL, το αντιθετο, εμένα μ αρέσει, το μόνο που λέω είναι ότι μοιάζει πλεον με τα υπόλοιπα της εταιρείας

Vrondos:
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα :)

το πισω μερος του NCFL μου αρεσει περισσοτερο απο του NC αλλα το μπροστινο σε καμια περιπτωση.
αυτο το "χαμογελο" μπροστα στη γριλια με χαλαει. αντιθετως, το οβαλ του NC το βρικσω πιο ρετρο
και πιο... roadster style 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version