!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (200/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on December 30, 2010, 12:54:53 PM ---Mάλλον πιωμένος είσαι και απαντάς σοβαρά.

Ναι, τα ABS του 94 ήταν  πάρα πολύ εξελιγμένα, πράγματι, και μακάρι να ήταν δική μου εμπνευση/πατέντα τα TSI.

Δεν με ενδιαφέρει τι στιγμα θα αφήσω, μου αρκεί το στίγμα του να σε κάνω παρέα. Γιούφτο.

Καλή Χρονιά Γιώργο :giveheart:

Α.

--- End quote ---
Προβλεπομενε εισαι οφτοπικ!.
Χρονια Ανεστη και Ευτυχισμενο το Νεο Πασχα !.
ΣΤ.ΤΖ.

Ξάδελφος:

--- Quote from: simkoz on December 30, 2010, 12:25:21 PM ---@Ξάρδελφος: ναι το έχω στον νου μου. Το μόνο θέμα που βλέπω είναι μήπως στο μαλακότερο τα coils να είναι και πάλι σκληρά. Το γκτουπ-γκτουπ στα σαμαράκια σημαίνει χαλασμένα αμορτισέρ τελικά ναι ή ίσως?

--- End quote ---
Μπορει πολλα να ειναι εκτος απο χαλασμενα αμορτισερ.
πχ να χουν σκληρυνει με το κρυο οι τσιμουχες στις αντιστρεπτικες ή ακομη για τον ιδιο λογο να ακουγονται τα τοπ μαουντς.
Τ ακους οταν συμπιεζεται η αναρτηση ή οταν αποσυμπιεζεται δηλαδη οταν τεντωνει τ αμορτισερ?.

A1D3L:

--- Quote from: giorgosdam on December 21, 2010, 08:13:12 AM ---EIBACH PRO-KIT & BILSTEIN SPRINT ΓΙΑ NC

Τοποθετήθηκαν τον Σεπτέμβριο και έχω κάνει μόνο 4000χλμ. Τα δίνω επειδή έχω προς πώληση το αυτοκίνητο. Απαραίτητη προϋπόθεση η ανταλλαγή με μαμά αμορτισέρ καθώς έχω πετάξει τα παλιά. Τιμή 500€.

--- End quote ---

Με αφορμή την ανωτέρω αγγελία να κάνω μια ερώτηση (άσχετου). Τα Bilstein Sprint είναι αμορτισερ τα οποία είναι χαμηλότερα από τα μαμά του δίλιτρου, σωστά; Θα συνεργάζονται καλύτερα με τα ελατήρια χαμηλώματος (τα Eibach) που ήδη διαθέτω; Το αυτοκίνητο θα χαμηλώσει κι άλλο σε σχέση με την τωρινή του κατάσταση (η οποία είναι μαμά αμορτισέρ 2λιτρου και Eibach Pro Kit); Έχουν ομοιότητες με τα αμορτισέρ της Mazdaspeed, αυτά φοράει η αναβάθμιση του Stage1 (μαζί με τις υπό αναζήτηση αντιστρεπτικές);

spoumi:

--- Quote from: Basilmx5 on December 30, 2010, 01:07:49 PM ---
--- Quote from: spoumi on December 30, 2010, 01:05:24 PM ---Θα μπορούσε να είναι στο section Ανάρτηση/Πλαίσιο/Μετάδοση/Τροχοί
αλλά αφού μιλάμε για πρόβλημα νομίζω ότι καλά είναι εδώ που είναι.

--- End quote ---
Νομιζω πως δικιο εχει ο Αχιλλεας... στο DIY κανεις δεν θα το αναζητησει...

--- End quote ---
Τα προβλήματα εκεί γράφονται..Δεν είναι τα diy εκεί..
είναι στην κατηγορια σερβις συντήρηση diy..

Όσο για τα sprint το μόνο που γνωρίζω εγώ είναι ότι είναι αμορτισέρ που προορίζονται για ελατήρια χαμηλώματος και όχι τα ΟΕΜ.

Στέλιος - fess:
Γουστάρω τρελλά τα αρπαγματά σας

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fu_Wd4WeecM&feature=player_detailpage#t=3s[/youtube]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version