!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (198/298) > >>

Kotsovolos:
εγω στην 111ΠΜ 7-7 επαιζα το 2005 αλλα η υπηρεσια πηγαινε φουλ  :tanevramou:

gr8:
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

:tease:

bill_viper:

--- Quote from: kakwkei on December 28, 2010, 03:43:20 PM ---2-15 δηλαδη??  :'( :'( που εισαι Βασιλη, σε ποιο στρατοπεδο κ τρως τετοια εμπλοκη?

--- End quote ---
Kαβούρι είμαι τώρα για εκπαίδευση (Μ.Α.ΤΗ.).
Είναι πακέτο να'σαι στην Αθήνα και να μην μπορείς να πας σπίτι σου! 1 εβδομάδα μέσα τα Χριστούγεννα, άνευ λόγου κι ουσίας, απλά για να'μαστε μέσα...νόμιζα ότι ήμουν Τρίπολη..

simkoz:

--- Quote from: Liakos on December 23, 2010, 04:20:01 PM ---Καλα πανε μωρε...Μακαρι να ειχα χρονο και χρημα να τις χαρω κ σε καμια πιστα.Το καλο ειναι οτι ακομα κ μεσα στην πολη απολαμβανω την ποιοτητα με την οποια αποσβαινουν.Καμια σχεση με το συνδυασμο εργοστασιακων αμορτισερ και πολυ μαλακοτερων ελατηριων.
Παντως σημαντικο ειναι να σχολιασω οτι σε χαμηλες θερμοκρασιες (0-5 βαθμους) λειτουργουν μια χαρα. Εκει οι θερμοκρασιες ειναι ακομα χαμηλοτερες. Λαβε το υποψη σου...
Επισης, διαβαζα οτι εχεις πιθανο θεμα με το υψος του αυκινητου αφου βρισκει στο χιονι. Γτ να τις βαλεις τοτε? Για τους 4 μηνες του χρονου που δε θα εχει χιονι?
Τελος, τσεκαρε τα υλικα της κατα ποσο θα την παλεψουν με το αλατι που πιθανως να χρησιμοποιουν εκει στους δρομους...

Xαιρετισμους!  :excited:

--- End quote ---
Κάλιο αργά παρά ποτέ, δεν έβρισκα χρόνο να σου απαντήσω βρε Ηλία.
Λοιπόν το αλάτι πάει σύννεφο, συνέχεια ρίχνουν αλλά τι να κάνεις? είναι απαραίτητο. Το ίδιο πρόβλημα που θα έχουν και οι αναρτήσεις θα έχει και το υπόλοιπο αμάξι  :oops:
Για το ύψος και το χιόνι γι αυτό λέω μήπως πάω σε ρυθμιζόμενες, τον χειμώνα με τα χειμερινά λάστιχα (τελείως μαλακά πλαινά) να το σηκώνω, μαλακώνω. Το καλοκαίρι το κατεβάζω-σκληραίνω.
Για τις χαμηλές θερμοκρασίες, τι στο καλό στην Αγγλία δεν τις σχεδίασαν? λογικά δεν πρέπει να έχουν θέμα

Στα δικά μου τώρα, όταν περνάω πάνω από σαμαράκια (ναι έχουν κι εδώ, απλά είναι μεγάλα σε έκταση) ακούω έναν ήχο τόσο από τα μπρος όσο και από τα πίσω αμορτισερ και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι άρχισαν να τα φτύνουν.
Τα ΚΟΝΙ που έβαλε ο Σπύρος είναι καλή λύση αλλά το χαμηλώνουν κι άλλο και δεν θα την παλεύω.
Αρα???

bill_viper:
Άρα Tokico;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version