!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
XrhstosZ:
--- Quote from: emilmx on December 24, 2010, 06:19:22 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on December 24, 2010, 05:36:43 PM ---τελικα και αυτος κανα 150αρι μαξ δινει για τη δουλεια περα απο τα λεφτα που θα παρω εγω αλλιως παει πολυ οπως καταλαβαινεις :) θα κοιταξει και αυτος για κανα μαστορα ακομα...! εσυ θα το ξερεις αυτο απορια... για να αλαχτει το ταμπλω ΜΠΡΟΣΤΑ το κατω μερος μου , ντουλαπακι και κατω αυτο βγαινει μονο του? η πρεπει να λυσεις και το πανω? αεροσακο συνοδηγου τιμονι οργανα κτλπ??? γιατι αυτο πρεπει να ναι το πιο μεγαλο λουκι .. μιας και ξεκινας να μπλεκεις και με καλωδια απο εκει και περα παρα μοναχα με βιδες/κλιπς !
--- End quote ---
μην το κανείς
είναι και γαμώ τα μανίκια
χρονιά πολλά και καλές γιορτές σε όλους ..... φίλους και εχθρούς
--- End quote ---
κ εγω αυτο καταλαβα... πρεπει να βγει το a/c ?? ΙΣΩΣ ξαναχρειαστει ευθυγραμμιση... ισως δεν δουλευον σωστα οι αεροσακοι αμα δεν ειναι ακριβως ιδιεσ οι φισες των καθισματων... ασε που μου ειπαν κατι εργατικα ΝΑ.. :)
gr8:
χρόνια πολλά, καλά χριστούγεννα
κι ενα χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι
Corey Taylor - X-M@$ :angel:
emilmx:
--- Quote from: XrhstosZ on December 24, 2010, 06:40:03 PM ---
--- Quote from: emilmx on December 24, 2010, 06:19:22 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on December 24, 2010, 05:36:43 PM ---τελικα και αυτος κανα 150αρι μαξ δινει για τη δουλεια περα απο τα λεφτα που θα παρω εγω αλλιως παει πολυ οπως καταλαβαινεις :) θα κοιταξει και αυτος για κανα μαστορα ακομα...! εσυ θα το ξερεις αυτο απορια... για να αλαχτει το ταμπλω ΜΠΡΟΣΤΑ το κατω μερος μου , ντουλαπακι και κατω αυτο βγαινει μονο του? η πρεπει να λυσεις και το πανω? αεροσακο συνοδηγου τιμονι οργανα κτλπ??? γιατι αυτο πρεπει να ναι το πιο μεγαλο λουκι .. μιας και ξεκινας να μπλεκεις και με καλωδια απο εκει και περα παρα μοναχα με βιδες/κλιπς !
--- End quote ---
μην το κανείς
είναι και γαμώ τα μανίκια
χρονιά πολλά και καλές γιορτές σε όλους ..... φίλους και εχθρούς
--- End quote ---
κ εγω αυτο καταλαβα... πρεπει να βγει το a/c ?? ΙΣΩΣ ξαναχρειαστει ευθυγραμμιση... ισως δεν δουλευον σωστα οι αεροσακοι αμα δεν ειναι ακριβως ιδιεσ οι φισες των καθισματων... ασε που μου ειπαν κατι εργατικα ΝΑ.. :)
--- End quote ---
για να καταλάβω και εγώ ποσά θα βγάλεις απο την τράμπα για δώσε λεπτομέρειες??
XrhstosZ:
να σου εξηγησω.. η συμφωνια ειναι δινω το σαλονι μου(μπεζ - ξυλο nbfl) , παιρνω το δικου του (μαυρο nbfl) με δικα του τα εργατικα της δουλειας και παιρνω εγω 300ε ! αλλα ρωτησα 2 μαστορες ο ενας μου ειπε 200-250 (δικος μου φανοποιος) αλλα οχι σιγουρα και ο αλλος μου πε 550+ (mx5shop) :$ ασε που αυτος απο το mx5shop μου το παρουσιασε τρελο μανικι με πιθανες ευθυγραμισεις.... με προβληματα με τριξιμο ισως αν δεν γινουν ολα πολυ σωστα κτλπ
emilmx:
τρελό μανική είναι να βγει το ταμπλό και η τιμή είναι λογική απο 350-550€
θέμα με ευθυγράμμιση δεν θα έχεις απλά το τιμόνι δεν θα πετύχεις να το βάλεις σωστά με την πρώτη
εγώ που έχω ξηλώσει όλο το εσωτερικό δεν θέλω να το ξανά κάνω
για δυο αυτοκίνητα δυο μεροκάματα δεν φτάνουν
σκέψου λυπών ένα μαγαζί όταν χρειάζεται 2-4 μεροκάματα (εργατοώρες) ποσό πρέπει να ζητήσει
εγώ δεν θα το έκανα για λιγότερο απο 300€ αλλά θέλω σίγουρα 3-4 μέρες
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version