!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (189/298) > >>

dimsabas:
Η γιάφκα δεν αναλαμβάνει εργασίες, παρά μόνο σε φιλικό επίπεδο. Αφού τα πληρώνει αυτός, πήγαινε σε μια εξουσιοδοτημένη Mazda! ;)

XrhstosZ:
τελικα και αυτος κανα 150αρι μαξ δινει για τη δουλεια περα απο τα λεφτα που θα παρω εγω αλλιως παει πολυ οπως καταλαβαινεις :) θα κοιταξει και αυτος για κανα μαστορα ακομα...! εσυ θα το ξερεις αυτο απορια... για να αλαχτει το ταμπλω ΜΠΡΟΣΤΑ το κατω μερος μου , ντουλαπακι και κατω αυτο βγαινει μονο του? η πρεπει να λυσεις και το πανω? αεροσακο συνοδηγου τιμονι οργανα κτλπ??? γιατι αυτο πρεπει να ναι το πιο μεγαλο λουκι .. μιας και ξεκινας να μπλεκεις και με καλωδια απο εκει και περα παρα μοναχα με βιδες/κλιπς !

Liakos:
Καλες γιορτες σε ολους.Με υγεια και ευτυχια.  :)

emilmx:

--- Quote from: XrhstosZ on December 24, 2010, 05:36:43 PM ---τελικα και αυτος κανα 150αρι μαξ δινει για τη δουλεια περα απο τα λεφτα που θα παρω εγω αλλιως παει πολυ οπως καταλαβαινεις :) θα κοιταξει και αυτος για κανα μαστορα ακομα...! εσυ θα το ξερεις αυτο απορια... για να αλαχτει το ταμπλω ΜΠΡΟΣΤΑ το κατω μερος μου , ντουλαπακι και κατω αυτο βγαινει μονο του? η πρεπει να λυσεις και το πανω? αεροσακο συνοδηγου τιμονι οργανα κτλπ??? γιατι αυτο πρεπει να ναι το πιο μεγαλο λουκι .. μιας και ξεκινας να μπλεκεις και με καλωδια απο εκει και περα παρα μοναχα με βιδες/κλιπς !

--- End quote ---

μην το κανείς

είναι και γαμώ τα μανίκια

χρονιά πολλά και καλές γιορτές σε όλους ..... φίλους και εχθρούς

george 1323:
Χρονια πολλα σε ολους παιδια,κ προσοχη αυτες τις μερες γιατι γινονται πολλα στους δρομους.... :yeah: :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version