!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Liakos:
--- Quote from: simkoz on December 23, 2010, 03:31:15 PM ---Αν το παραγγείλει έστω και 1 άτομο από το gadgetlife.gr το Atom εγώ θα ... σας κεράσω όλους τυρόπιτα.
--- End quote ---
Με τυρι...?
:P :P
xenos:
--- Quote from: simkoz on December 23, 2010, 03:31:15 PM ---Αν το παραγγείλει έστω και 1 άτομο από το gadgetlife.gr το Atom εγώ θα ... σας κεράσω όλους τυρόπιτα.
--- End quote ---
Simo σε έπιασαν τα κουβαρνταλίκια, ε? :P :llol:
simkoz:
Ελβετικό κιόλας να βρωμάει ο τόπος.
Πως πάνε οι BC? κοίταγα το τόπικ σου πάλι, κάτι με γυροφέρνει.... Το γελοίο είναι ότι δεν με προβληματίζει (τόσο) το 800άρι στον Αχιλλέα αλλά που θα τις βάλω εδώ, που θα κάνω ευθυγράμμιση, μην μου πάνε άλλα 800 τα περαστικά, κλπ.
Win some, loose some, παντού υπάρχουν ισσοροπίες.
Αντώνη, γκαράζ έχω (ΟΚ, μικρό) να σου βάλω ένα αεροπορικό να έρθεις να μου τις περάσεις εσύ?
simkoz:
--- Quote from: xenos on December 23, 2010, 03:48:52 PM ---
--- End quote ---
Simo σε έπιασαν τα κουβαρνταλίκια, ε? :P :llol:
--- End quote ---
Μπα, είναι πολύ ασφαλές το στοίχημα.
Είναι δυνατόν να πάρεις αμάξι και μάλιστα τόσο ειδικό μέσω νετ, και μάλιστα από άσχετο site.
What where they thinking 'ναουμε... :finger:
saldale:
--- Quote from: simkoz on December 23, 2010, 04:06:15 PM ---Αντώνη, γκαράζ έχω (ΟΚ, μικρό) να σου βάλω ένα αεροπορικό να έρθεις να μου τις περάσεις εσύ?
--- End quote ---
Θα κάνουμε και σκί ? :giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version