!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (175/298) > >>

option-D:
Έχω χαλασμένο αισθητήρα οξυγόνου..
Αντί να δώσω τα 85 +μτφ στον mx5 parts για τον ιμιτασιόν μάλιστα (http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/2137) σκέφτομαι με 35 ευρώ σύνολο + κάποια ασχολία να βάλω τον παρακάτω..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DENSO-UNIVERSAL-OXYGEN-SENSOR-1994-2005-MAZDA-MIATA-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem255efa0ed7QQitemZ160507236055QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Θα δουλέψει ή μπα..;

jSkyline:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 17, 2010, 04:01:38 PM ---στριψαμε  στη Σπυρου Λουη μπροστα στο Ολυμπιακο σταδιο και φτασαμε να παρουμε στροφη με 190χλμ/ωρα  μεσα σ ενα Mazda 626GT 4ws προσπερνωντας πανω στη στροφη ενα μικρο αμαξι,

--- End quote ---
H αληεια ειναι οτι στη Σ.Λ εχω χαροπαλεψει και εγω αρκετες φορες με το Primera κινουμαι καπου στα 160+ και με το ΜΧ περιπου 5-10 χλμ λιγοτερο. 190 δεν θυμαμαι να εχω πιασει σε καμια απο τις στροφες που εχει. Βεβαια ισως και να ειναι εφικτο, νομιζω οτι ο κολλητος μου με το Ζ4 εχει κινηθει σε τετοιες ταχυτητες. Ομως ειναι μεγαλη βλακεια και το καταλαβαινω καθε φορα που περναω απο εκει με το ποδηλατο, γιατι αν και ειναι καλος δρομος με μπαριερες, ειναι πολλοι αυτοι που πεταγονται στη μεση...

simkoz:

--- Quote from: Liakos on December 19, 2010, 03:34:53 PM ---
--- Quote from: emilmx on December 19, 2010, 01:03:48 PM ---
--- Quote from: SmoKnight on December 18, 2010, 09:19:10 PM ---
--- Quote from: emilmx on December 17, 2010, 03:16:59 PM ---... και το 16 λεπτά απο Ρέθυμνο χανια....

--- End quote ---

Εισαι τρελος?!? Με την καλη εννοια κ ελπιζω χωρις παρεξηγηση  :)
Δουλευα αρκετο καιρο στην Γεωργιουπολη (1994-1999) κ αυτο τον δρομο τον ειχα κανει απειρες φορες.
16 λεπτα?!?!

--- End quote ---
όσο και αν φαίνεται παράλογο απο των πλατάνια Ρεθύμνου (πάνω στην εθνική) μέχρι το lidl στην μουρνιων 16 λεπτά (το μ@υνι σέρνει καράβι)
των δρόμο και εγώ των ξέρω με κλειστά ματιά μιας και των κάνω πάνω απο 15 χρονιά (τότε ακόμα που δεν ειχα δίπλωμα μιας και αυτοκίνητο πήρα στα 15 και οδηγό από τα 8)

--- End quote ---

Χαχα!Εχω αντιστοιχη ιστορια, με χρονο ρεκορ Μαργαριτες Ρεθυμνου-Λιμανι Χανιων 30 λεπτακια με 20 χιλιομετρα (Μαργαριτες-εθνικη) σε επαρχιακο στροφιλικι λογω εργων σε μια γεφυρα που εβγαζε πιο συντομα στην εθνικη. Η ιστορια περιειχε επισης γκομενα κ επισης καραβι  :P που αυτη επρεπε να προλαβει(οπωσδηποτε για να κανω το υπολοιπο 3ημερο των διακοπων μου μονος  :angel: ). Καφριλα τωρα που το θυμαμαι... Περα απο τα μαλλιοκουβαρα που πηγαινα στον επαρχιακο, το πιο επικινδυνο κ ασυγχωρητο ηταν το να πηγαινω με 180 σχεδον μονιμως στο αδειο αντιθετο ρευμα, καθως το ρευμα προς Χανια ειχε αρκετη κινηση κ με καθυστερουσε... Αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα πηγαινα σαν ανθρωπος κ ας εχανε(που θα το εχανε) το καραβι. Πολυ επικινδυνο κ χαζο αυτο που εκανα...Χαιρομαι που οι παλαβομαρες μου στο δρομο μεχρι σημερα περιοριζονται σε αυτο το περιστατικο κ μονο.

--- End quote ---
Πωπω, όλοι τελικά έχουμε ένα παρόμοιο περιστατικό? Εγώ Άνδρο με το Fiat Tipo 1.1 αφού είχαμε χαθεί σε αναζήτηση ΕΝΤΕΛΩΣ έρημης παραλίας (αφού δεν είχαμε δωμάτιο  :finger: ) έπρεπε μετά να προλάβουμε το βαπόρι. Όλα τα καφριλίκια έγιναν σε χωματόδρομο, που ήταν σαν στιγμές από ειδική διαδρομή. Στο τέλος προλάβαμε το βαπόρι, όμως στο φιατάκι έμειναν κουσούρι οι στραβωμένες δισκόπλακες (καλά στράβωναν πολύ εύκολα είναι η αλήθεια). Και πάλι καλά δλδ...  :yeah:

nmwisima:

--- Quote from: plokamhs on December 19, 2010, 11:57:02 PM ---By the way,ενδιαφερεται κανεις για ενυδρειο?Πουλαω αυτο που εχω σπιτι μου και ειπα να ρωτησω κι εδω ;D
--- End quote ---

--- Quote from: spoumi on December 20, 2010, 12:28:37 AM ---πόσα λίτρα?
--- End quote ---

Το ένα ψάρι μετακομίζει και το άλλο ψάρι αμέσως ψάρωσε!

Ου να μου χαθείτε, ψάρακες :finger: :finger:

VasmaV:

--- Quote from: Liakos on December 19, 2010, 11:43:11 PM ---
--- Quote from: Manolis on December 19, 2010, 09:05:43 PM ---Όταν ένας άνθρωπος ανοίγει το στόμα του χωρίς σταματημό δεν υπάρχουν λόγια

(για τους άλλους,που δεν προλαβαίνουν να πουν ούτε κουβέντα)

Ένα πολύ μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στην μονωτική ταινία του Αντώνη. :)

--- End quote ---

Τι μ@λακας....Ελιωσα στο γελιο!  :hilarious: :hilarious: :hilarious:

--- End quote ---

εντάξει....αυτή η φωτό, μόλις έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ του φόρουμ μας, βγαλτε τον αλλη μία με σκουφάκι αγ. βασίλη και το κλείσαμε :llol:

μάνο, είσαι ήρωας! Πολλοί σίγουρα προσπάθησαν να τον φιμώσουν, αλλά μόνο εσύ τα κατάφερες :P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version