!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (173/298) > >>

dimsabas:
Κιουκλί!
16-03 Tuning Suzuki Vitara

SmoKnight:

--- Quote from: emilmx on December 17, 2010, 03:16:59 PM ---... και το 16 λεπτά απο Ρέθυμνο χανια....

--- End quote ---

Εισαι τρελος?!? Με την καλη εννοια κ ελπιζω χωρις παρεξηγηση  :)
Δουλευα αρκετο καιρο στην Γεωργιουπολη (1994-1999) κ αυτο τον δρομο τον ειχα κανει απειρες φορες.
16 λεπτα?!?!
Ποτε δε θα ξεχασω, πηγαινα πλακωμενος, οσο "πλακωμενος" μπορει να εισαι με ενα citroen βατραχο 1100cc  :llol: , κ στο υψος των Καλυβων, 2 φορτηγακια ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ στη μεση της εθνικης οδου, ο καθενας στο ρευμα του κ απλα....... συζηταγανε. Κ για οποιον δεν ξερει, μιλαμε για μια λωριδα σε καθε ρευμα, οποτε παπαλα δρομος. Φαινεται ερχοντουσαν απο αντιθετα, κ ειπαν να αραξουν στη μεση του δρομου κ να τα πουνε  8)
Απο τοτε, σ αυτη την στροφη ΠΑΝΤΑ εκοβα........ ενστικτωδως, κι ας μην υπηρχε εμφανης λογος........ ποτε δε ξερεις

emilmx:

--- Quote from: SmoKnight on December 18, 2010, 09:19:10 PM ---
--- Quote from: emilmx on December 17, 2010, 03:16:59 PM ---... και το 16 λεπτά απο Ρέθυμνο χανια....

--- End quote ---

Δουλευα αρκετο καιρο στην Γεωργιουπολη (1994-1999) κ αυτο τον δρομο τον ειχα κανει απειρες φορες.
16 λεπτα?!?!

--- End quote ---
όσο και αν φαίνεται παράλογο απο των πλατάνια Ρεθύμνου (πάνω στην εθνική) μέχρι το lidl στην μουρνιων 16 λεπτά (το μ@υνι σέρνει καράβι)
των δρόμο και εγώ των ξέρω με κλειστά ματιά μιας και των κάνω πάνω απο 15 χρονιά (τότε ακόμα που δεν ειχα δίπλωμα μιας και αυτοκίνητο πήρα στα 15 και οδηγό από τα 8)

Liakos:

--- Quote from: emilmx on December 19, 2010, 01:03:48 PM ---
--- Quote from: SmoKnight on December 18, 2010, 09:19:10 PM ---

--- End quote ---

16 λεπτα?!?!

--- End quote ---
όσο και αν φαίνεται παράλογο απο των πλατάνια Ρεθύμνου (πάνω στην εθνική) μέχρι το lidl στην μουρνιων 16 λεπτά (το μ@υνι σέρνει καράβι)
των δρόμο και εγώ των ξέρω με κλειστά ματιά μιας και των κάνω πάνω απο 15 χρονιά (τότε ακόμα που δεν ειχα δίπλωμα μιας και αυτοκίνητο πήρα στα 15 και οδηγό από τα 8)

--- End quote ---

Χαχα!Εχω αντιστοιχη ιστορια, με χρονο ρεκορ Μαργαριτες Ρεθυμνου-Λιμανι Χανιων 30 λεπτακια με 20 χιλιομετρα (Μαργαριτες-εθνικη) σε επαρχιακο στροφιλικι λογω εργων σε μια γεφυρα που εβγαζε πιο συντομα στην εθνικη. Η ιστορια περιειχε επισης γκομενα κ επισης καραβι  :P που αυτη επρεπε να προλαβει(οπωσδηποτε για να κανω το υπολοιπο 3ημερο των διακοπων μου μονος  :angel: ). Καφριλα τωρα που το θυμαμαι... Περα απο τα μαλλιοκουβαρα που πηγαινα στον επαρχιακο, το πιο επικινδυνο κ ασυγχωρητο ηταν το να πηγαινω με 180 σχεδον μονιμως στο αδειο αντιθετο ρευμα, καθως το ρευμα προς Χανια ειχε αρκετη κινηση κ με καθυστερουσε... Αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω, θα πηγαινα σαν ανθρωπος κ ας εχανε(που θα το εχανε) το καραβι. Πολυ επικινδυνο κ χαζο αυτο που εκανα...Χαιρομαι που οι παλαβομαρες μου στο δρομο μεχρι σημερα περιοριζονται σε αυτο το περιστατικο κ μονο.

dimsabas:
Κάποιος έχει ελαφρώσει το Miata του περισσότερο από μένα... :grrrrrr: :grrrrrr:
Funny Arab wheeling on sand (doing  wheelie)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version