!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on December 17, 2010, 02:12:16 PM ---Ούτε εγώ μπορώ να πιστέψω τον χρόνο με το φορτηγάκι.
Όπως κα πολύ απλά δεν θα ξαναέκανα με την καμία τη διαδρομή με τον τρόπο αυτό...
Φέτος, με το Μχ5 και συνοδηγό δεν έπεφτα κατω από 35 λεπτά με τίποτα και δεν μπορουσα να σκεφτώ πως θα μπορουσε να γίνει αυτό.
Αλλάζει ο άνθρωπος...
Α.
--- End quote ---
Πριν χρονια τo 2003 που λογο ηλικιας οδηγουσα με το κατω κεφαλι, εχω ξεκινησει απο Πυργο και κινουμαι προς Κρεσταινα -Ανδριτσαινα. Απ τα Κρεσταινα και μετα εχω ξεφτυλισει κυριολεκτικα ενα BMW σειρα 3 τελευταιας κοπης και ενα Αλμερα που δε μπορουσαν να με ακολουθησουν με τιποτα .Οδηγουσα ενa Peugeot 307 1.6. Απορρω πως δε σκοτωθηκα εκεινη τη μερα με τον τροπο που οδηγουσα.
Στο γυρισμο μου βγηκε η παναγια να ξεκολλησω απο ενα VW Transporter προσθιοκινητο που μοιραζε εφημεριδες στα περιπτερα στην Ανδριτσαινα..Αρχισα να του ξεκολλω οταν πια εβρισκα ισιαδες και ελιωνα το Peugeot.Αν ειχε κι αλλες στροφες και λιγοτερες ευθειες θα με εσπρωχνε κυριολεκτικα.Δε μπορουσα να καταλαβω το γιατι.
Ποτε λοιπον μη λες ποτε Αχιλλεα.Ολα ειναι πιθανα.
emilmx:
υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείς να της καταλάβεις και κανείς πράγματα που τα σκέφτεσαι μετά και ....
μου έχει τύχει να κανό το χανια Ρέθυμνο σε απίστευτο χρόνω αλλά όσο και αν προσπαθώ τώρα δεν μπορώ να το ξανά κανω
εχω κάνει το χανια σουγιά με την ταυτότητα στο στόμα πάλη σε χρόνω που όταν των λες δεν σε πιστεύει κανείς
αλλά όταν το έκανα απλά δεν με ενδιέφερε αν θα φτάσω ....
για καλή μου τύχη αφού μιλάμε τώρα έφτασα και στης δυο περίπτωσης αλλά ακόμα και τώρα που έχω ένα παρά πολλή γρηγορότερο αμάξι δεν σκέφτομαι να το ξανακάνω και το 16 λεπτά απο Ρέθυμνο χανια δεν πρόκειται να το ξανά πετύχω ποτέ
μην ξεχνάτε οτι όταν περνάν τα χρονιά δεν έχουμε και τα ιδια κότσια
VasmaV:
--- Quote from: emilmx on December 17, 2010, 03:16:59 PM ---μην ξεχνάτε οτι όταν περνάν τα χρονιά δεν έχουμε και τα ιδια κότσια
--- End quote ---
ακριβώς!!
Κάποτε έκανα ψυχικο-βουλιαγμένη απο καρέα καθημερινή βράδυ 14 λεπτά και μια άλλη φορά λουτράκι-φάληρο 45 λεπτα με ροή στην εθνική και συνοδηγό μάρτυρα που είχε χάσει τη μιλιά του....
πλέον, δεν θα το κανα με τιποτα, όσο μεγαλώνουμε σκεφτόμαστε πολύ περισσότερο την οδήγηση μας και τις συνέπειες της...και για να πω την αλήθεια, πολύ καλά κάνουμε
Ξάδελφος:
O κολλητος μου φιλος ακομη διηγειται ακομη και σημερα με τρομο και δεος την ιστορια ,καπου στο 2001-2002 που γυρνωντας απο βολτα νυχτα αφου ειχαμε ανεβει ολη την Κηφισιας απο τους Αμπελοκηπους με 160χλμ και 170χλμ ,στριψαμε στη Σπυρου Λουη μπροστα στο Ολυμπιακο σταδιο και φτασαμε να παρουμε στροφη με 190χλμ/ωρα μεσα σ ενα Mazda 626GT 4ws προσπερνωντας πανω στη στροφη ενα μικρο αμαξι,(yaris υποστηριζει οτι ηταν), που ζητημα να πηγαινε με 50χλμ/ωρα.Και να ταν μονο αυτο...Εκεινα τα χρονια...ψαχνομουν ασχημα κι απο τυχη δεν εχω τσακιστει.
Οποτε περναω νυχτα θυμαμαι το περιστατικο και λεω..οχι ποσο μαγκας ημουν αλλα ποσο απερισκεπτος(μαλακας).
Χαιρομαι που πια δεν εχω εκεινα τα κοτσια. Γλυτωνω τον εαυτο μου και τους αλλους απο πολλους μπελαδες. :exaclty:
saldale:
Όπως είχε δηλώσει και ο Carlos Sainz, “Ο νέος οδηγός μη έχοντας οδηγικές εμπειρίες έχει άγνοια κινδύνου”.
Γι' αυτό πράγματα που κάναμε οδηγώντας σε μικρότερη ηλικία τώρα μας φαίνονται άκρως επικίνδυνα. Και τότε ήταν, απλά είχαμε άγνοια!
Κάποτε είχα κάνει Ηλιούπολη - Ανάβυσσο 25 λεπτά (με το S3)...τώρα το σκέφτομαι και τρέμω απο φόβο μη σκοτωθώ ή/και σκοτώσω κάποιον αθώο..
Γι' αυτό οι νέοι..ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version