!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
emilmx:
ευχαριστώ Αχιλλέα που σε 3 μέρες μου πούλησες και της 15ρε και της 16 ρες
jdmbits.com
:yeah: :yeah:
XrhstosZ:
με γεια τις 17αρες τοτε Αιμιλιε :)
GENERAL:
--- Quote from: XrhstosZ on December 16, 2010, 04:58:46 PM ---με γεια τις 17αρες τοτε Αιμιλιε :)
--- End quote ---
...και εαν τυχον στο μελλον δεν σου κανουν και αυτες, τοτε μπορεις ανετα να πας για μια τετραδα... ερπυστριες και ετσι θα λυσει ολα σου τα προβληματα!!!! :good: :good: :good:
opelcorsa12:
--- Quote from: XrhstosZ on December 16, 2010, 04:33:32 PM ---εμενα συμβαινει παντα και σε ζεστο αμαξι και εν κινηση αμα πατησω τερμα συμπλεκτη και πεσω σε αυτες τις στροφες... ειναι καθαρα στο ρελαντι το θεμα μου.. θα τραβηξω ενα βιντεο τι ακριβως εννοω τρεμουλο γιατι αποκλειεται να συμβαινει τοσο εντονα κ σε εσενα οσο σ εμενα.. μιλαμε τρεμει το καπω εξω πανω κατω 1 ποντο ταλαντωση :)
--- End quote ---
ΜΟυ το έκανε κι εμένα μετά το μεγάλο service με αλλαγή ιμάντων κτλ........Αφού κοίταξα βάσεις και τα λοιπά και δεν ήταν, έβαλα τον μηχανικό να κοιτάξει το χρονισμό και τελικά είδαμε ότι ήταν χρονισμένο λάθος. Είχε 3 δοντάκια διαφορά από τα σημάδια. Μάλιστα όταν ήμασταν ένα απόγευμα Αφίδνες με κάποια από τα παιδιά, κοιτάζαμε τις βάσεις γιατί κουνιόταν το μοτέρ έντονα σε σχέση με άλλα ίδια αυτοκίνητα που ήταν εκέι δίπλα.
υγ. δεν λέω πως έχει και το δικό σου το ίδιο, απλά κάτι που ίσως θα μπορούσες να δεις
nmwisima:
Aνέβηκε το κείμενο για το RX-8 και το iPhone.
www.limited-slip.net
Σας παρακαλώ αν είναι να το στείλετε κάπου να στέλνετε ή τη φωτογραφία ή ακόμα καλύτερα το λινκ!
(καταλαβαίνεται αν κυκλοφορεί σκέτο το κείμενο, μπορεί να το κάνει δικό του ο καθένας...) λολ
Έχω κάνει κόπο να φτιάξω το μπλογκ και θα εκτιμούσα αν διαβάζατε τα κείμενα από εκεί!
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
Όσοι διαβάσετε και τα προηγούμενα θα δείτε ότι ήταν ιστορίες αυτοκινητιστικές με περισσότερο λογοτεχνικό χαρακτήρα.
Από αυτή τη στήλη και μετά ο χαρακτήρας άλλαξε και έγινε στήλη σχολιασμού. Ελπίζω να προκύψουν και συζητήσεις από αυτό.
Α.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version