!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (165/298) > >>

kakwkei:
Thank you Στρατηγε!  :yeah:

Konstantinos:
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Dj Lefo σε περιμένω Αθήνα.... :yeah:

XrhstosZ:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 16, 2010, 04:06:03 PM ---
--- Quote from: xristos on December 16, 2010, 03:58:46 PM ---Το πρόβλημα του wheel hop (που΄μπορεί να αποβεί και σε τραγωδία εαν το παρακάνουμε...) μπορεί μέχρι κάποιο βαθμό να λυθεί με την μπάρα της BeatRush ("Miata BeatRush Rear P.P.F. Performance Bar").

--- End quote ---
Kαι με καινουργιες βασεις μηχανης.

--- End quote ---

μου θυμησες αυτο που ηθελα καιρο να ρωτησω...

Το αμαξι μου στο ρελαντι (οταν το αμαξι εχει ζεστη μηχανη , δηλ <1000στρ/λεπτο) κανει ενα τρεμουλο λες και δονειται ολοκληρο λες και ρεταρει . εχω αλλαξει βασεις μηχανης μιας και εκει το αποδωσαμε με τον μηχανικο αλλα η κατασταση απλα βελτιωθηκε δεν λυθηκε το προβλημα. Παρατηρηση οτι αν δωσω ελαχιστο γκαζι 200-300 στροφες αυτο σταματαει... και δεν εχω προβλημα παρεφμερες απο οσο μπορω να καταλαβω εγω... σε κανενα αλλο ευρος στροφων!

plokamhs:
Χρηστο κι εγω το εχω παρατηρησει.Συμβαινει καποιες φορες-οχι παντα- και πιο εντονα νομιζω το εχω παρατηρησει σε κρυες ημερες...

XrhstosZ:
εμενα συμβαινει παντα και σε ζεστο αμαξι και εν κινηση αμα πατησω τερμα συμπλεκτη και πεσω σε αυτες τις στροφες... ειναι καθαρα στο ρελαντι το θεμα μου.. θα τραβηξω ενα βιντεο τι ακριβως εννοω τρεμουλο γιατι αποκλειεται να συμβαινει τοσο εντονα κ σε εσενα οσο σ εμενα.. μιλαμε τρεμει το καπω εξω πανω κατω 1 ποντο ταλαντωση :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version