!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Vrass!:
Δε βλέπετε το θέμα σφαιρικά. Με τα δικά μας γούστα, ναι, με ένα μπλοκέ (& δεσίματα & roll bar & καποιες καλές αναρτήσεις) το ευχαριστέσαι παραγματικά το μχ5 όπως και τα περισσότερα καλοστημένα πισωκίνητα. Και εγώ όταν και αν κάποτε με το καλό πάρω mx5 είναι το πρώτο πράμα που θα βάλω. Υπάρχει όμως και η κατηγορία ανθρώπων που το βλέπουν ως ένα πολύ ωραίο προσιτο roadster που θα κάνουν τις ήρεμες ξεσκέπαστες βόλτες τους, να το φροντίζουν, να το χαζεύουν κλπ. Σε έναν τετοιο άνθρωπο λοιπόν έλεγες Νίκο ότι πρέπει ντε κα καλα να πάει να βάλει τόρσεν και γελάγαν όλοι... Ε, εκεί δε χρειάζεται, ίσως και να είναι εκτός τόπου και χρόνου, θα συμφωνήσω και εγώ μαζί τους...
(Υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι αυτοί είναι ένα μάτσο φλούφληδες που δεν τους αξίζει ένα πραγματικό αντρικό υπεραυτοκίνητο όπως το mx5, και να πάρουν λαχανί matiz ή πάνε με λεωφορειο κλπ κλπ... :llol:)
Nitroking:
Καταρχας ο ανθρωπος δεν ηταν καν εκει ωστε να μας πει τι ακριβως θα κανει, εγω θυμαμαι οτι ηθελε να κανει και παντες και γιαυτο το ειπα και προφανως δε γελασε κανεις η οποιος γελασε ειναι ασχετος..
Δε θα συνεχισω να προσπαθω να στηριξω αυτονοητο.. :-\
nmwisima:
Μια και είστε τελείως οφτόπικ, να σας πω ότι ψάχνω λάπτοκ και iPhone. Φθηνά. :btp:
RomanoS:
Σημερα τσιμπησα Iphone 3gs 16αρι για τον πατερα μου (ειχε γενεθλια πριν λιγες μερες) 270 σαν καινουριο απο ενα παλικαρι εδω Σαλονικα... Μπες iphonehellas.gr και πανε στις αγγελιες πωλησης και βαλτο να σε ενημερωνει για καθε καινουρια και stadar θα βρεις κατι σωστο σε καλη τιμη! Απο κει και περα απο ebay μπορεις να βρεις πολλα αν ενδιαφερεσαι για κατι καινουριο αλλα με πανω απο 360-370...
P.S.: Μπορουν καλλιστα τα τελευταια μνμτα να μεταφερθουνε στο μπλα μπλα απο καποιον mod! ;)
saldale:
--- Quote from: nmwisima on December 11, 2010, 06:49:31 PM ---Μια και είστε τελείως οφτόπικ, να σας πω ότι ψάχνω λάπτοκ και iPhone. Φθηνά. :btp:
--- End quote ---
Χρώμα? Καρό?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version