!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
Nitroking:
--- Quote from: Vrass! on December 11, 2010, 01:26:26 PM ---Δεν το εννούσε έτσι όμως. Το σκεπτικό του ήταν ότι "δε θέλουν ντε και καλα μπλοκέ για να τα ευχαριστηθείς", μιας και η κουβέντα τότε είχε πάρει μια τροπή σε φάση ότι "χωρίς μπλοκέ δεν πάμε πουθενά". Τεσπα, μην αρχίσουμε τα "ειπε του είπα αλλα ξαναείπε και άκουσα ότι άκουσες" σε στυλ προέδρου εδεσσαϊκού, το ενέφερα γιατί η μόνιμη τάση άρνησης σε αυτά που λέει κάποιος επειδή είναι συντάκτης (όχι αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο που τυγχάνει φίλος μου, γενικότερα το λέω) δε με βρίσκει σύμφωνο. Ούτε παντογνώστες είναι, αλλά ούτε και άσχετοι που "τα παίρνουν από τις εταιρίες" και λένε ότι να'ναι.
--- End quote ---
Δεν το αρνηθηκα ως γενικοτερη ταση αρνησης προς τους συντακτες, μπορει καποιοι να ναι σωστοι και ο συγκεκριμενος να ναι σωστος σε ολα του αλλα στο θεμα μιατα και μπλοκε επιμενω.. Χωρις μπλοκε ειναι MX-4 που λεει και μια ψυχη.. :tease:
nmwisima:
Μανώλη: :llol: :llol: :llol: :llol:
Πλόκο: Έχω καταφέρει να κάνω 3 τετακέ στη Μιχαλακοπουλου σε πρωτοβρόχι...
epicWin:
Τα μιατα, και κάθε πισωκίνητο ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΛΟΚΕ ειδικά για να το ευχαριστηθείς (εκτός αν είσαι κομμώτρια, συντάκτης περιοδικού, η οδηγός ταξί)
Τυχαίο? Δε νομίζω Ευχαριστώ πολύ γειά σας
RomanoS:
Αν εχεις ορεξη και διαθεση να ασχοληθεις λιγο και να το κανεις πες μου να σε βοηθησω, δεν ειναι τιποτα... Αλλιως θα πρεπει να πλερουα για το προγραμμα στην apple! :P
RomanoS:
χαχαχα ξερεις τι μου θυμιζει αυτο ε? Οσα δεν φτανει η αλεπου... :llol: πλακα κανω φιλικα παντα ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version