!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (135/298) > >>

nmwisima:
Δεν ειναι γάντζος, λέιζερ ειναι, πυροβολεί τους αντιπάλους μπροστινούς για να προσπεράσει. :hilarious:

Εμένα μου θυμίζει αυτό πάντως :exaclty:

alexbiski:

--- Quote from: nmwisima on December 08, 2010, 07:48:09 PM ---Και ένα μπαν στον Αλεξμπισμπίκι που γελάει.

--- End quote ---

Βασικά είδα ενα βιντεακι που με έκανε και γέλασα, δεν πιστεύω οτι είναι λογος αυτός για μπαν και ούτε και για να ειρωνεύσαι το nickname μου
.... δεν είχα διαβασει τα προηγούμενα post και ούτε κατάλαβα οτι είχατε ή έχετε κάποιου είδους αντιπαράθεση (αν κατάλαβα καλά)

φιλικά

Αλέξανδρος

nmwisima:

--- Quote from: alexbiski on December 08, 2010, 10:13:41 PM ---
--- Quote from: nmwisima on December 08, 2010, 07:48:09 PM ---Και ένα μπαν στον Αλεξμπισμπίκι που γελάει.
--- End quote ---

Βασικά είδα ενα βιντεακι που με έκανε και γέλασα, δεν πιστεύω οτι είναι λογος αυτός για μπαν και ούτε και για να ειρωνεύσαι το nickname μου
.... δεν είχα διαβασει τα προηγούμενα post και ούτε κατάλαβα οτι είχατε ή έχετε κάποιου είδους αντιπαράθεση (αν κατάλαβα καλά)
φιλικάΑλέξανδρος
--- End quote ---

Βρε Αλέξανδρέ μου, έπεσες κατευθείαν στα βαθιά με μας τους τρελούς... :tanevramou:

Τρια ποστ πιο πάνω λέμε ότι θα τσακωθούμε για χαβαλέ φυσικά.

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και φυσικά καμία παρεξήγηση ελπίζω.

Συγγνώμη που δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρο φίλε μου! :) :)

Α.

nmwisima:

--- Quote from: saldale on December 08, 2010, 10:21:25 PM ---Μην τον παρεξηγείς Αλέξανδρε...

Είναι γνωστό "νούμερο" με καρό πατάκια!! :llol:

--- End quote ---

Αληθώς. Και πήρε η μπάλα και τον Αλέξανδρο.

Απλά ήταν 2 ποστ πιο πάνω που λέγαμε για δήθεν τσακωμό και έβριζε ο Αιμίλιος σα νάυτης,
και δεν φαντάστηκα ότι δεν το διάβασε ο Αλεξανδρος.

υ.γ. Επίσης, μπαν επειδή κάποιος γέλασε, μόνο σε συγκεκριμένο πρώην φόρουμ μπορουσε να συμβεί :llol: :llol: :llol:

υ.γ.2. Ήρθε το μαύρο αυτοκόλλητο Αντώνη -πριν 5 μέρες. Που έρχομαι άυριο???? Δεν φαντάζομαι να δουλεύεις... :llol: :llol: :llol:

alexbiski:
Κανένα πρόβλημα και καμία παρεξήγηση :) :) διάβασα τα ποστ και τώρα κατάλαβα    :oops:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version