!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (131/298) > >>

kakwkei:
Εχω 2ο!! Ενα αθανατο, ηρωικο, κτηνωδες Yaris 11ετιας! :yeah: :yeah: δεν σπαει, δεν χαλαει, δεν σταματαει ποτε!!

Ηλια, εμεις οι 2 πρεπει να κανουμε παρεα! ή εστω εναν διαγωνισμο! να μαζεψουμε χρηματα απο ολο το φορουμ, κ οποιος κρατησει το αμαξι πανω απο ενα χρονο, τα παιρνει, ως επιδοτηση για το επομενο!! 15 προς 1 θα πληρωνει στο στοιχημα:P:P

για Λιζακι παμε, οπως τα λεει ο George! Η θα τρελαθω κ θα το κρατησω για παντα, ή θα γκρινιαζω παλι στο φορουμ κ θα βαζω αγγελιες! Αλλα εγω οπως ξερετε δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος :coolio:

(κ εχω βρει ενα λιζακι, ελεγμενο σε συνεργειο lotus, αριστο κ αψογο...... :D :D :D)

george 1323:

--- Quote from: kakwkei on December 08, 2010, 03:15:55 PM ---Εχω 2ο!! Ενα αθανατο, ηρωικο, κτηνωδες Yaris 11ετιας! :yeah: :yeah: δεν σπαει, δεν χαλαει, δεν σταματαει ποτε!!

Ηλια, εμεις οι 2 πρεπει να κανουμε παρεα! ή εστω εναν διαγωνισμο! να μαζεψουμε χρηματα ολο το φορουμ, κ οποιος κρατησει το αμαξι πανω απο ενα χρονο, τα παιρνει! 15 προς 1 θα πληρωνει στο στοιχημα:P:P

για Λιζακι παμε, οπως τα λεει ο George! Η θα τρελαθω κ θα το κρατησω για παντα, ή θα γκρινιαζω παλι στο φορουμ κ θα βαζω αγγελιες! Αλλα εγω οπως ξερετε δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος :coolio:

(κ εχω βρει ενα λιζακι, ελεγμενο σε συνεργειο lotus, αριστο κ αψογο...... :D :D :D)

--- End quote ---
χρωμμα...?

kakwkei:
της φωτιας ( :D), του παθους ( :giveheart:) κ του Ολυμπιακου ( :grrrrrr:)...!! Αστειευομαι για το 3ο φυσικα!

Εκτος George κ αν πουλας το speedster! :yeah: (more info για το λιζακι με πμ George!)

kakwkei:
BTW αυτο που κοιταω δεν ειναι το κοκκινο που υπαρχει τωρα στο car.gr, μετα 25.000χλμ! Αυτο δεν το κοιταξα καν, γιατι ειναι παλιο (εχει την παλια μεγαλη κουκουλα!). Εγω παω για αρκετα νεοτερο! :yeah:

Konstantinos:

--- Quote from: kakwkei on December 08, 2010, 03:15:55 PM ---Εχω 2ο!! Ενα αθανατο, ηρωικο, κτηνωδες Yaris 11ετιας! :yeah: :yeah: δεν σπαει, δεν χαλαει, δεν σταματαει ποτε!!

--- End quote ---

Αυτός είσαι  :coolio: Εμένα αισίως έκλεισε τη 10ετία! Πιο πολύ αυτό με μετακινεί παρά το Mx5...αλήθεια ηθελα να δω σήμερα που κατέβηκα με αμάξι στο κέντρο και πάρκαρα και στη Τζώρτζ αλά smart (κάθετα) αν είχα το mx5 θα το έβρισκα ακεραιο επιστρέφοντας?Ένα υπέροχο cooper S ήταν ολοσχαιρώς καμμένο μπροστά μου... :'( For the record τα speedster είναι πιο ακριβά από τις elise από ότι βλέπω σε μάντρες παρά τα 2.2cc.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version