!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (129/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on December 08, 2010, 12:18:52 AM ---Μπα, δε σε διορθώνω, γιατί βαριέμαι να σε διαβάσω. :finger:

Τουλάχιστον εγώ που του πα να πάρει ηλεκτρικούς -που όπως έχεις δει από το αμάξι μου δείχνουν απείρως πιο όμορφοι-
φρόντισα και να του τους φέρω -υποχρεωνόμενος προσωπικά σε Αγγλο φίλο- με τελικό κόστος μισό απ ότι αγόρασα εγώ τους δικούς μου.

Κατά τ' άλλα, ας μην ασχοληθούμε τώρα με το ποιος έχει πείσει το Νέκο τόσες φορές να μην το πουλήσει (για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρεις).

Άντε. Μαλάκα. Άμα σε είχα εδώ θα σου έδινα μια μάπα στη μάπα, παλιομάπα. Τράβα κοιμήσου, δουλεύεις άυριο.  :giveheart: :giveheart:

--- End quote ---
Φιλο στην Αγγλια και μαλιστα προσωπικη υποχρεωση,ξερεις τι λενε για του Αγγλους?...
Παρακαλω να του γινει μπαν ,με υβριζει και με απειλει με ξυλοδαρμο!.Κυριοι μοντερειτορς προστατεψτε με.

Liakos:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 08, 2010, 08:28:43 AM ---Φιλο στην Αγγλια και μαλιστα προσωπικη υποχρεωση,ξερεις τι λενε για του Αγγλους?...
--- End quote ---
Καλα ο Α. προς τιμην του δεν εχει κρυψει οτι το ζαστουκιζει το μπαρμπουνι...

--- Quote from: Ξάδελφος on December 08, 2010, 08:28:43 AM ---Παρακαλω να του γινει μπαν ,με υβριζει και με απειλει με ξυλοδαρμο!.Κυριοι μοντερειτορς προστατεψτε με.

--- End quote ---
Τι λε ρε man? Εδω στα reality,πρωιναδικα,μεσημεριανα,δελτια ειδησεων κανουν κρα για τσακωμους.Ανεβαζουν την τηλεθεαση.Εμεις θα κωλωσουμε?
Δωστε τοπο στην οργη ομως.Συμφωνα με τα στατιστικα, η ωρα αιχμης για το forum ειναι το απογευματακι. Καντε ανακωχη μεχρι τοτε κ οταν δωσω το ΟΚ μαλλιοτραβηχτειτε.

Θα βγαλω κ ανακοινωση... :P

nmwisima:
Καλύτερα από κάτι ποystrες εδώ μέσα με μπαντάνες και αμάνικα... :coolio:

Νέκρα χτες. Τους είχε μπουκώσει όλους ο εντόι φαίνεται... :finger:

VasmaV:

--- Quote from: Liakos on December 08, 2010, 11:16:04 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on December 08, 2010, 08:28:43 AM ---Φιλο στην Αγγλια και μαλιστα προσωπικη υποχρεωση,ξερεις τι λενε για του Αγγλους?...
--- End quote ---
Καλα ο Α. προς τιμην του δεν εχει κρυψει οτι το ζαστουκιζει το μπαρμπουνι...

--- End quote ---
το καμάρι μας...με ποση περηφάνια άλλωστε, δήλωσε ότι ειναι μια facebook whore :P :P
ο ορισμός του gay pride :P :P

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on December 08, 2010, 11:32:50 AM ---Καλύτερα από κάτι ποystrες εδώ μέσα με μπαντάνες και αμάνικα... :coolio:

--- End quote ---

Ποιος ειναι αυτος με τη μπαντανα και το αμανικο εδω μεσα?.  Ο Χαλκ Χογκαν ?.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version