!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (128/298) > >>

dimsabas:
Μπορούμε να δούμε και μεις το κειμενάκι που δεν έχουμε facebook;

Ξάδερφε, μπορώ να πω ότι στέκομαι σκεπτικός έναντι του κινήματος των διοδίων, για αυτό και δεν έχω υιοθετήσει τη συγκεκριμένη στάση στις όποιες (λίγες ομολογουμένως) φορές περνώ σταθμό διοδίων.

emilmx:
http://limitedslip.blogspot.com/2010/12/click-read-more-my-luck-is-many.html

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on December 07, 2010, 05:59:16 PM ---Μπορούμε να δούμε και μεις το κειμενάκι που δεν έχουμε facebook;

Ξάδερφε, μπορώ να πω ότι στέκομαι σκεπτικός έναντι του κινήματος των διοδίων, για αυτό και δεν έχω υιοθετήσει τη συγκεκριμένη στάση στις όποιες (λίγες ομολογουμένως) φορές περνώ σταθμό διοδίων.

--- End quote ---

Ευχαριστώ Αιμίλιε.

Το μπλογκ ειναι στην υπογραφή μου Δάσκαλε, πατάς κι απολαμβάνεις! ;D

dimsabas:
Α σιγά, το είχα διαβάσει αυτό...  :P :P :P

racing nick:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 07, 2010, 12:52:15 PM ---
--- Quote from: dimsabas on December 06, 2010, 11:02:06 PM ---Είχα ποστάρει και παλιότερα στο Μπλα-Μπλα (δύο φορές μάλιστα) αλλά είχε περάσει απαρατήρητο.

--- End quote ---

--- Quote from: makrixeris on December 06, 2010, 11:44:07 PM ---
και εμείς πρέπει να κανουυυυμε εγώ που μένω Καπανδρίτι παιρνάω 2 αμάξια κάθε μέρα και σε λίγο 3 δεν πλιρονωωωωωωω Φράγκο δρόμο οι μπάρες

--- End quote ---

Πολυ καλη ιδεα,εχετε μπορω να πω πολυ μεγαλο δικιο σχετικα με τα διοδια ,αντε λοιπον καντε την αρχη εσυ και ο Σαμπας που το λεει και το ξαναλεει κι ανεβαζει βιντεακια,καντε την αρχη  κι ανεβαστε και τα βιντεακια να σας καμαρωσουμε κι ακολουθουμε και οι υπολοιποι.

Εμπρος λοιπον.

--- End quote ---
πριν 2 βδομαδες πηγα στο χωριο μου νοτια ευβοια και στο καπανδριτι στην εξοδο εσπρωξα μπαρα  :police:.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version