!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#9]

<< < (125/298) > >>

dimsabas:
Είχα ποστάρει και παλιότερα στο Μπλα-Μπλα (δύο φορές μάλιστα) αλλά είχε περάσει απαρατήρητο.

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

makrixeris:

--- Quote from: dskoul on December 06, 2010, 10:40:02 PM ---Ένα βιντεακι για προβληματισμό ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KYxtRVVEznU&feature=related[/youtube]

να σημειώσω οτι η διαδρομή αθηνα - θεσσαλονικη εχει αυτη την στιγμή 9 σταθμους διοδιων (19,8 €) ... και στο εγγύς μέλλον θα γινουν 11

--- End quote ---

και εμείς πρέπει να κανουυυυμε εγώ που μένω Καπανδρίτι παιρνάω 2 αμάξια κάθε μέρα και σε λίγο 3 δεν πλιρονωωωωωωω Φράγκο δρόμο οι μπάρες

Basilmx5:

--- Quote from: makrixeris on December 06, 2010, 11:44:07 PM ---...
και εμείς πρέπει να κανουυυυμε εγώ που μένω Καπανδρίτι παιρνάω 2 αμάξια κάθε μέρα και σε λίγο 3 δεν πλιρονωωωωωωω Φράγκο δρόμο οι μπάρες

--- End quote ---
Σου εχει ερθει καμια κληση?
Θεωρητικα λενε οτι μπορουν, πρακτικα?
Πχ Αθηνα-Πατρα ναι δε πρεπει να πληρωνεις γιατι ο δρομος ειναι απαραδεκτος μετα την κορινθο...
Αλλα προς τα πανω?

makrixeris:

--- Quote from: Basilmx5 on December 06, 2010, 11:49:21 PM ---
--- Quote from: makrixeris on December 06, 2010, 11:44:07 PM ---...

--- End quote ---
Σου εχει ερθει καμια κληση?
Θεωρητικα λενε οτι μπορουν, πρακτικα?
Πχ Αθηνα-Πατρα ναι δε πρεπει να πληρωνεις γιατι ο δρομος ειναι απαραδεκτος μετα την κορινθο...
Αλλα προς τα πανω?

--- End quote ---

Ποτεεεεε κλήση αλήθεια μην φοβάστε είμαστε τόσοι πολλή στις εδώ τριγύρω περιοχές που δεν πρόκειται να πληρώσει κανένας ότι και αν έρθει το κίνημά είναι πολλή μεγάλο οργανωθείτε πάντως είναι κοροϊδία μέσα στο ίδιο μου το σπίτι να μου περνούνε λεφτά

ούτε απο Αθήνα για Καπανδρίτι πληρώνεις ούτε από Καπανδρίτι Αθήνα ούτε από Αφίδνες που έχει μια έξοδο με 2 διόδια η λύση απλή και εύκολη κατεβαίνεις η την σπαής τν μπάρα η τν κάνεις λίγο μπροστά και σηκώνετε μόνη της

dogits:

--- Quote from: nmwisima on December 06, 2010, 09:55:02 PM ---Έλα, άντε, Νίκο και Χρίστο, κόφτε το επιτέλους.

Μην κάνουμε σαν μωρά τώρα, ολόκληροί άντρες.

Μη γίνουμε σαν άλλα κλαμπ που έχουν γίνει πουτάνα.

Είπατε δυο κουβέντες παραπάνω, ούτε να συνεχιστεί χρειάζεται, ούτε να τα πείτε από κοντά, ούτε τίποτα.

Έλα αγαπούλες μου, ξεκολλάτε :)

Α.

--- End quote ---

Aπο μερους μου το σταματω επειδη αγαπαω Α.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version