!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#9]
option-D:
--- Quote from: bobbylouk on December 05, 2010, 08:50:22 PM ---ναι οταν εχω ορεξη θα παρω μια μαυρη ....
--- End quote ---
Πρώτο πράμα Μπαμπίνο!
kakwkei:
--- Quote from: simkoz on December 04, 2010, 05:49:47 PM ---^^^ Καλά αυτό με το περιοδεύων μην το πιστεύεις, δεν μετράει σε τίποτα. Να φανταστείς όταν πέρναγα εγώ (τον προηγούμενο αιώνα πρέπει να ήταν) ήταν ένας μονιμάς με διάθεση για πλάκα και μας εξηγούσε πως συμπληρώνουμε την φόρμα. Όταν φτάσαμε στο πεδίο "Σώμα προτίμησης" μας λέει ειρωνικά, εδώ γράφετε όλοι Αεροπορία... (όπως και κάναμε άλλωστε, αλλά μόνο τα βύσματα πήγαν)
--- End quote ---
Σιμο, οταν ειπα 'οσοι το κανονισαν απο περιοδευον', εννοειται πως εννοουσα 'οσοι το κανονισαν ΜΕ ΒΥΣΜΑ απο περιοδευον"..! :exaclty: οχι πως υπηρχε ποτε πιθανοτητα να παει κανεις αεροπορια απλως επειδη το δηλωσε! :angel:
dogits:
--- Quote from: termi on December 05, 2010, 11:25:58 PM ---
--- Quote from: termi on December 01, 2010, 05:28:29 PM ---
--- Quote from: dogits on December 01, 2010, 05:20:47 PM ---
εδώ κολλάει το όταν εσύ πήγαινες εγώ ξαναερχόμουν!
termi δεν θέλω να λογομαχήσω μαζι σου απλως αν δεν ξέρεις καποιον μην τον κρινεις οσοι με ξέρουν απο εδω η το miataturbo θα σου πουν για μενα απο ποτε ειχα αμαξι τουρμπο και ποιος το εφτιαξε.οταν οδηγουσα σε πιστες αμαξι τουρμπο δεν πιστευω να ειχες διπλωμα οδηγησης. αρα μην το παρατραβαμε και ξαναλεω εδω το παιδι ψαχνει ανταλακτικα και μονο το τι εκανες και πως πουλησες η αγορασες δεν πιστευω να ενδιαφερει κανεναν εδω αν εχεις καποια ανταλακτικα που μπορουν να βοηθησουν απλως ανεφερε το και εφοσον ειχες και αμαξι τουρμπο (και τωρα μου πηρες το φορνταμαξο που και εσυ ακομη δεν εχεις αποφασισει τι φοραει το αμαξι σου και απλως γραφεις με την φαντασια σου.)δωσε κανα πραμα οικονομικα στο χρηστο να τουρμπιει και αυτος σαν εσενα.
--- End quote ---
Δεν θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα μόνο εξήγησε μου αυτό τώρα!...
--- End quote ---
Kαταλαβαίνεις από λόγια ρε?!
Με είπες ουσιαστικά ψεύτη κ τώρα κάνεις την πάπια???
(Mod's μη σβηστεί κ από εδώ... θέλω να μου απαντήσει δημοσίως...)
--- End quote ---
ρε τερμι δεν εχω να πω κατι μαζι σου και ουτε θελω να γραφω μεσα στα φορουμ και να τσακωνομαι.μονος σου με αυτα που γραφεις θεωρησε ψευτης οχι μονο σε μενα αλλα στα ματια ολων.ξεκινησαμε με μια απλη αγγελια που εβαλε ενα παλικαρι και το τραβηξες οσο δεν παει χαλαρωσε ρε συ.
leonidas11b:
Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια ευχομαι στους εορταζοντες Αγωνιαρη, Φιλοσοφο, Τερμη, Νιτροκινγκ, Μακρυχερη,VasmaV, sonik και οποιον αλλο μπορει να εχω ξεχασει!!!
Liakos:
Χρονια πολλα σε ολους τους Νικους!
Λεω ασε το γλυψιμο προς το vasmav.Βασιλης λεγεται το παιδι κ οσο κ να γλυψεις mod δε γινεσαι... :P :P :P :P :finger: :finger:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version